Screenshot: Youtube
SVI 'POLUDJELI' ZBOG NIŽELIGAŠA

NEZAPAMĆENA SITUACIJA NA SJEVERU EUROPE Kladionice čule da se odigrava jedna utakmica, a onda je nastao pravi kaos

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. travanj 2020. 11:17

U ponedjeljak navečer u Europi je zamalo odigrana jedna nogometna utakmica izvan Bjelorusije koja je u ovim trenucima nogometna oaza.

Riječ je o susretu švedskih niželigaša, sedmoligaša Eskilstune i osmoligaša Navekvarns Goifa uz limitiran pristup gledateljima (do 50). Kako je cijeli svijet željan odigravanja nogometnih utakmica, kladionice su susret koji se inače nikad ne bi našao u ponudi stavile na svoj spisak, pa je nastao - kaos.

Na kraju meč ipak nije odigran, a razlog su, između ostaloga, pristigle poruke i pozivi iz cijelog svijeta, od kojih se neke mogu shvatiti i kao prijetnje. Dotad nezabilježena situacija.

"Cijeli su nam dan stizali pozivi igračima i osoblju. Neke su poruke bile tipa: Sretno, nadam se da ćete izgubiti. Na kraju smo odlučili otkazati utakmicu zbog sigurnosti samih igrača", komentirao je predsjednik Eskilstune Bengin Ozeran.

"Zvali su čak i trenera iz naše lige da provjere kako igramo i kako smo igrali u ranijim utakmicama, a neki su kontaktirali i neke od naših bivših igrača kako bi saznali informacije o startnoj postavi. To je bilo bolesno", dodao je predsjednik Eskilstune.

Linker
19. travanj 2024 18:43