Leon Kuegeler REUTERS
NOVO DOBA

NJIH NE ZANIMA ŠTO ĆE KORONA OPUSTOŠITI BLAGAJNE NAJBOGATIJIH KLUBOVA Želite našeg mladog dijamanta? Nema problema, ovo je njegova cijena!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. ožujak 2020. 17:44

Iako se očekuje da će koronavirus dobrano smanjiti apetite klubova kada su u pitanju nadolazeći prijelazni rokovi, neke ta projekcija ne zanima previše. Dortmundska Borussia obznanila je svima onima koji su krenuli u utrku za dovođenjem Jadona Sancha da neće popustiti ni milimetra.

Tražit će se najmanje 110 milijuna eura, i to, kako rekosmo - najmanje. Drugim riječima, to što će korona možda neke ostaviti bez dijela prihoda s kojim su namjeravali kupiti mladu englesku zvijezdu, njegove aktualne poslodavce sa Signal Iduna Park stadiona ni najmanje nije briga.

Ovu informaciju u javnost je plasirao Fabrizio Romano, novinar talijanskog Sky Sportsa koji je uvijek na izvoru svake veće transfer-priče. Još uvijek se ne zna kada će se prijelazni rok službeno otvoriti, ali zna se da se Sanchu cijena neće spuštati.

Romano također dodaje da su igračevi agenti već dobili nekoliko incijalnih poziva s Old Trafforda, ali ni Manchester United, niti itko drugi, službenu ponudu na adresu BVB-a još nisu poslali. Uprava kluba nada se da će zauzimanjem čvrstog stava oko cijene za Sancha obeshrabriti mnoge udvarače, a za očekivati je da ni oni najbogatiji svjetski klubovi neće žuriti s izvlačenjem novčanika iz džepova. Barem ne dok se koronavirus ne povuče, odnosno dok se sve krene odvijati "kao nekada" u ljudskim životima.

Linker
20. travanj 2024 03:13