Cristiano Ronaldo

 PATRICIA DE MELO MOREIRA Afp
ZNAJU SE DETALJI

Cristiano Ronaldo javno zatražio 20 milijuna eura! Ovo će razbjesniti navijače njegova bivšeg kluba

Trebala je to biti tajna operacija kako Savez ne bi saznao, pa je zanimljivo vidjeti i kako će on proći.
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 04. prosinac 2022. 18:07

Juventus posljednjih dana živi u velikoj neizvjesnosti zbog financijskih malverzacija koje su čelnici kluba radili. Već je i UEFA pokrenula istragu i samo je pitanje na koji će način Stara dama biti kažnjena, a spominje se čak i seljenje u Serie B. Međutim, problemi se iz dana u dan dodatno gomilaju.

Sada se javio i Cristiano Ronaldo. Portugalac je - kako piše Gazzetta dello Sport - zatražio od Juventusa da mu isplati 20 milijuna eura kojih se odrekao tijekom pandemije koronavirusa. Svi igrači Juventusa su se 2020. godine javno odrekli dijela plaća kako bi pomogli klubu da prebrodi krizu izazvanu pandemijom.

Gazzetta sada tvrdi da su se čelnici Juventusa u tajnosti s igračima dogovorili o punoj isplati ostatka novca koji se ne bi prijavio savezu niti bio iskazan u financijskim izvještajima kluba.

Baš je to dio istrage koja je rezultirala ostavkama kompletne uprave Juventusa na čelu s predsjednikom Andreom Agnellijem.

Istraga se vodila duže vrijeme, a kada je Ronaldo vidio da Juventusov brod tone i da će se saznati za te malverzacije, Ronaldo je 4. studenog preko odvjetnika zatražio od Juventusa isplatu 19,9 milijuna eura, koje mu klub duguje.

Nema sumnje da će Ronaldov zahtjev razbjesniti navijače Stare dame, a bit će zanimljivo vidjeti kako će i Ronaldo proći u cijeloj priči. Naime, ako je pristao na tajnu i "crnu" isplatu novca, realno bi i on morao snositi određene posljedice kod financijskih institucija...

Linker
25. travanj 2024 07:34