GEORG HOCHMUTH Afp
NIŠTA OD UNITEDA?

Eriksena zovu velikani, ali njemu je najljepše u malenom Brentfordu: ‘Tamo je sretan, tamo je puno Danaca‘

‘Iako bi drugdje mogao dobiti veći novac, ne mislim da će njemu i obitelji to biti presudno...‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 05. lipanj 2022. 21:10

United i Tottenham jako su zainteresirani za dolazak Christiana Eriksena, ali glavni urednik danskog TV2 nogometa Carsten Werge smatra da će sjajni Danac ostati u Brentfordu. Iskusni veznjak u siječnju je potpisao šestomjesečni ugovor s Brentfordom kojeg je sjajnim igrama preporodio i doveo do sredine ljestvice.

"Nemojte se iznenaditi ako Christian ostane u Brentfordu. Bio je vrlo dobar tamo i izgleda jako sretno u ovom klubu s puno Danaca oko sebe, uključujući trenera Thomasa Franka, jako cijeni. Iako bi drugdje mogao dobiti veći novac, ne mislim da će njemu i obitelji to biti presudno. I Thomas Frank jako radi na tome da Christian ostane", kazao je Werge, koji ima jako dobre relacije s obitelji Eriksen.

"On želi ostati u Londonu, tamo je dugi niz godina igrao za Tottenham. Stoga ga ne vidim u Unitedu. Tottenham osim Londona nudi i Ligu prvaka, ali ne mislim da je to sada glavna točka za Christiana. Mislim da želi uživati ​​u igranju nogometa nakon onoga što se dogodilo, a zašto ne uživati ​​u momčadi s puno dobrih prijatelja?"

Linker
24. travanj 2024 03:51