Marcelo Brozović

 MARCO BERTORELLO Afp
MA, SAMO VESELO!

FOTO: Pogledajte kako slave Epic Brozo i društvo! Ludim fotografijama dominira jedan zanimljiv detalj

Pobjedom u Kupu Inter je stigao do prvog trofeja sezone, a sada ga čeka još uzbudljiviji period.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. svibanj 2022. 08:27

Do svojeg osmog trofeja za pobjednika talijanskog nogometnog kupa u srijedu navečer na rimskom Olimpicu stigao je Inter. Pobjedom protiv Juventusa od 4:2 nakon produžetka momčad Simonea Inzaghija osvojila je prvi od dva moguća trofeja u završnici sezone. Još joj predstoji borba za naslov prvaka Italije s gradskim rivalom Milanom, a u prvom velikom finalu sezone valjalo je nadigrati Juve...

Nije trebalo dugo čekati pa da se nakon slavlja na samom travnjaku, s peharom i medaljama, slavlje preseli u svlačionice rimskog stadiona. Kako to već obično biva, fotografije slavlja preplavile su društvene mreže. Ima ih nekoliko vrlo zanimljivih, a na kojima su i hrvatski reprezenativci. Dvostruki strijelac u finalu, Interov junak Ivan Perišić i suigrač mu Marcelo Brozović koji je i ovoga puta odigrao sjajnu partiju.

Fotografijom koju je Brozović objavio na svom Instagramu, a na kojoj su uz njega Hakan Calhanoglu, Joaquin Correa, Alexis Sanchez i Federico Dimarco, dominira pehar pobjednika ali i zanimljv detalj - cigara. Epic Brozo i društvo zaslužili su opuštanje, no samo kratkotrajno, jer već za tri dana slijedi im susret pretposljednjeg kola Serie A, gostovanje kod Cagliarija.

image

Marcelo Brozović i veselo društvo

INSTAGRAM

Linker
23. travanj 2024 03:03