Stefano Pioli

 FILIPPO MONTEFORTE Afp
BEZ MILOSTI

Trener Milana žestoko kaznio igrače nakon ispadanja: Nije ih puštao kući, spavali su u kampu

Nova godina nije dobro počela za igrače i navijače aktualnog talijanskog prvaka
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 12. siječanj 2023. 12:31

S jedne strane velika radost, s druge jad i nevjerica. Tako to obično izgleda u kup natjecanjima, a iznimka nije bio ni ogled Milana i Torina u osmini finala Kupa Italije.

Momčad hrvatskog trenera Ivana Jurića u produžetku je s desetoricom stigla do minimalne pobjede i prolaza u četvrtfinale, dok se talijanski prvak oprostio od natjecanja u kojem je svakako računao na priliku za osvajanje trofeja.

Koliko je poraz od Torina na San Siru uznemirio Milanovog trenera Stefana Piolija, možda najbolje otkriva podatak da svoje igrače iskusni strateg nije želio pustiti kući.

Kako otkriva La Gazzetta dello Sport, Pioli je nogometašima Milana naredio da moraju prespavati u trening centru u Milanellu, gdje ih danas očekuje trening uoči subotnje prvenstvene utakmice s Lecceom.

- Igrali smo agresivno i odlučno protiv čvrstog suparnika, ali bez neophodne kvalitete i oštrine. Bili smo brzopleti, pokušavali smo pucati i ubacivati umjesto da smo im pokušali otvoriti obranu. Ovo je veliko razočaranje, nitko to ne poriče, željeli smo proći dalje – komentirao je vidno uznemireni Pioli.

Nova godina nije dobro počela za njegove Rossonere koji su u nedjelju na San Siru remizirali s Romom nakon što su do 87. minute vodili 2:0, da bi u srijedu svojim navijačima priredili novo razočaranje.

Linker
24. travanj 2024 16:03