FRANCK FIFE Afp
SPEKTAKL U RIJADU

VIDEO: Messi i Ronaldo - posljednji put? Pogledajte golove s velikog spektakla, zabijala su obojica

Već u prvom poluvremenu razmijenili su paljbu svjetski velikani, evo svih pogodaka.
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 19. siječanj 2023. 20:26

Egzibicijska utakmica Cristiana Ronalda i Lionela Messija, kako je najlakše opisati utakmicu kombiniranih momčadi Al Nassra (za koju Portugalac odnedavno nastupa) i Al Hilala protiv PSG-a, ponudila je očekivani spektakl. Okršaj dvojice nogometaša koji su obilježili posljednjih 15 godina svjetskog nogometa pred 60.000 navijača na stadionu Kralja Fahda u Rijadu završilo je 5:4 pobjedom pariške momčadi koja je nešto više od sat vremena igrala s igračem manje u polju. Male su šanse kako će se Messi i Ronaldo ikad više naći na suprotnim stranama.

>>> POGODAK MESSIJA POGLEDAJTE OVDJE <<<

Tek što je počelo PSG je poveo, a odlično dodavanje Neymara već u 3. minuti iskoristio je Messi. Pola sata kasnije saudijska momčad iznimno okupljena zbog utakmice protiv PSG-a došla je do izjednačenja. Ronaldo je u 34. minuti izborio, a onda i iskoristio kazneni udarac. U 40. minuti pariška momčad ostala je s igračem manje nakon izravnog crvenog kartona Bernatu.

image
FRANCK FIFE Afp

>>> PRVI POGODAK RONALDA POGLEDAJTE OVDJE <<<

>>> DRUGI POGODAK RONALDA POGLEDAJTE OVDJE <<<

Pa ipak, netom prije odlaska na odmor Mbappe zabija za novo vodstvo. Do poluvremena je PSG i s igračem manje mogao povećati prednost, ali Neymar ne koristi kazneni udarac. Osvetio se taj promašaj Parižanima odmah u idućoj akciji koju završava Ronaldo. Rezultatska klackalica se nastavila i u drugom dijelu, u 55. zabija Ramos, ali ni dvije minute kasnije Jang zabija za novo izjednačenje. Na novi gol, već sedmi na utakmici, nije se dugo čekalo jer u 60. Mbappe koristi priliku iz kaznenog udarca.

image
FAYEZ NURELDINE Afp

U 63. za mnoge je gledatelje utakmica već završila jer igru su napustili i Ronaldo i Messi. Ipak, igralo se i dalje. Ekitike je za 5:3 zabio u 79. minuti, ali ni tu nije bio kraj. Konačni rezultat golom u sudačkoj nadoknati postavlja nekadašnji veznjak Benfice Talisca.

Linker
19. travanj 2024 21:16