StoryEditor
Marija Horvat
 SCREENSHOT FACEBOOK
KRAJ SURADNJE

Još nedavno hvalili su se da je njihov veliki adut: Otišla lijepa direktorica nekad hit kluba HNL-a

Radila sam kao sportska novinarka i valjda ‘doktorirala‘ sport, rekla je u nedavnom intervjuu
Autor: Tugomir Dobrinić, Sportske novostiObjavljeno: 26. svibanj 2020. 13:47

Marija Horvat (27), direktorica drugoligaša Rudeša, napustila je klub. Jedna od ključnih osoba nekadašnjeg hit prvoligaša, danas drugoligaša, na tu je poziciju stigla početkom ove godine. U intervjuu koji je dala za Net.hr u veljači otkrila je kako je bila velika želja izvršnog dopredsjednika kluba Ivice Zorice. - Marija je naš strahovito veliki adut, poručili su tada iz kluba.

Samo tri mjeseca kasnije 'strahovito veliki adut' je napustio klub. Horvat je u Rudešu počela raditi u sezoni 2018/19, prvo u Odjelu za odnose s javnošću, a 2. siječnja 2020. sjela je u direktorsku fotelju. - Prije sam radila kao sportska novinarka i valjda 'doktorirala' u sportu, ustvrdila je za Net.hr i dodala kako aktivno govori njemački, engleski i španjolski. O odnou sa igračima tada je rekla: - Dobro surađujemo, imamo super odnos. Slušaju me, neki više, neki manje, ali na kraju možemo ipak reći da slušaju!

Od drugih novosti iz kluba iz zapadnog dijela Zagreba spomenimo da se Duje Manenica sporazumno razišao s klubom, a što se škole nogometa Rudeša tiče, ona je u punom pogonu...

Linker
17. lipanj 2020 08:48