Carlo Ancelotti

 FAYEZ NURELDINE Afp
ČEKA IH FINALE

Ancelotti nakon trilera otkrio u kakvim se problemima nalazi Real pred borbu za novi trofej

‘Camavinga je dobio udarac u koljeno, Vazquez je ozlijedio gležanj, Militao se ne osjeća dobro...‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 12. siječanj 2023. 08:26

Real Madrid je tek nakon produžetka i jedanaesteraca izborio plasman u finale Superkupa. U utakmici odigranoj u saudijskom Rijadu Valencia je pružila vrlo dobar otpor kraljevskome klubu, no na kraju dva njena igrača nisu uspjeli realizirati udarce s bijele točke, a Realov junak bio je vratar Thibaut Courtois koji je obranio udarac Josea Gaye.

Realov trener Carlo Ancelotti nije bio previše zabrinut takvim raspletom.

- Problem nije bio fizički, jer smo bili bolja momčad na kraju drugog poluvremena i u produžetku. Normalno je da još nismo na najboljoj razini jer smo imali 14 igrača na Svjetskom prvenstvu, a neki su nam se tek nedavno vratili. No, još jednom smo se uspjeli plasirati u finale – izjavio je Carlo Ancelotti.

Dodao je kako su si njegovi igrači sami otežali posao početkom drugog poluvremena.

- Sretni smo što smo prošli. Očito je da to nije bilo naše najbolje izdanje, ali bit ćemo sve bolji. Obično smo dobri u finalima, vidjet ćemo kako ćemo proći. Borit ćemo se da pobijedimo i osvojimo Superkup.

Snašli su Realovog trenera u ogledu sa Šišmišima i neki kadrovski problemi.

- Camavinga je dobio udarac u koljeno, Lucas Vazquez je ozlijedio gležanj, dok se Militao nije osjećao dobro. Moramo vidjeti što je s Camavingom, dok se Lucasova ozljeda čini najtežom. Za nedjelju ćemo imati kompetitivnu obranu, Carvajal i Mendy su pokazali da su se oporavili od svojih ozljeda – zaključio je Ancelotti.

Linker
24. travanj 2024 12:53