Marko Kroflin
 PRIVATNA ARHIVA
IN MEMORIAM

Bakljadom se oprostili od legende (42) zagrebačkih niželigaških terena: ‘Nastavi jako kao što si živio‘

Na terenu je bio je srčan, borben, veliki motivator i njegov moto je bio: "Ajmo jako!"
Piše: SNObjavljeno: 29. rujan 2021. 14:29

Zagrebački nogomet ostao je bez još jedne legende nižeraznih klubova. Marko Kroflin napustio nas je iznenada u 42. godini. Igračku karijeru započeo je u Kustošiji i nastavio u Vrapču.

Uslijedio je povratak u Kustošiju nakon čega s bratom Ivanom karijeru nastavlja u Podsusedu. Prije dolaska u NK Savu nastupao je za Mladost iz Donjeg Dragonošca. U NK Savi je bio igrač i trener juniora dok nije otišao raditi u Austriju. Uz to je bio i član uprave u NK Savi.

Na terenu je bio je srčan, borben, veliki motivator i njegov moto je bio: "Ajmo jako!" i nikada nije priznavao da je netko bolji dok utakmica ne bi završila (a često ni tada). U životu je uvijek bio nasmijan i spreman pomoći što ga je uvijek činilo omiljenim u društvu. Strastveni navijač Hrvatske nogometne reprezentacije i Dinama.

Igrači i članovi uprave NK Sava, obitelj i prijatelji oprostili su se od Marka paljenjem baklji na glavnom terenu NK Sava ispisavši bakljama njegovo ime. Oprostili su se riječima: "Samo jako nastavi tamo gore, baš kako si živio i ovdje dolje!"

Linker
21. travanj 2024 13:22