ALVIBI/THE PHOTO ONE/PROFIMEDIA
STARA LJUBAV

Bivša zvijezda Reala otkrila za koga navija, ali i gdje želi završiti karijeru: ‘Moram im se odužiti‘

‘Imam dobar odnos s predsjednikom i navijačima. Zahvaljujući njima sam postao nogometaš koji sam danas‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. studeni 2020. 16:28

Real Madrid je prije nekoliko godina svijetu predstavio mladog napadača Alavara Moratu koji je kasnije priznao kako je veliki navijač Atletico Madrida, inače ljutog rivala 'kraljevskog kluba'.

Spomenuti je nakon epizode u dresu Chelesa potpisao ugovor upravo s Atleticom i otkrio kako od malih nogu navijač kluba iako je svoju karijeru počeo na Santiago Bernabeu.

U ovom trenutku Morata brani boje Juventusa u koji je stigao prošlog ljeta. U jednom razgovoru za španjolsku Marcu, Morata je otkrio i ime kluba u kojem bi volio završiti svoju karijeru.

- Uvijek imate neku momčad koju volite kada ste klinac, za mene je to bio Atletico. Ne znam da li ću ikad više igrati za taj klub, ali će uvijek biti u mom srcu - rekao je Morata, pa dodao:

- Karijeru bih volio završiti u dresu Getafea. Imam dobar odnos s predsjednikom i navijačima. Zahvaljujući njima sam postao nogometaš koji sam danas i nadam se da ću im se odužiti za to.

Poznato je da je Morata u mlađim kategorijama nastupao za Getafe i upravo je iz kadetske momčadi prešao u Real Madrid u ljeto 2008. godine.

Linker
18. travanj 2024 16:55