Tomislav Dujmović u dresu Vatrenih
 RONALD GORSIC/CROPIX
POSAO ŽIVOTA

Bivši Vatreni otkriva pozadinu transfera karijere: ‘Igram Kutiju šibica, a tamo jedan srpski menadžer...‘

U našem SuperSportske podcastu Tomislav Dujmović se prisjetio kako se bilo probiti iz HNL-a u svijet
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. listopad 2020. 20:31

U osmoj epizodi SuperSportske podcasta gostovali su nogometni trener Marko Lozo, bivši reprezentativac a sada menadžer Tomislav Dujmović, a u funkciji suvoditelja našao se Robert Šola, glavni urednik print izdanja Sportskih novosti.

Zanimljiva se rasprava povukla oko ruskog nogometa u aktualnom trenutku. Naime, Dujmović je kroz karijeru ondje proveo sedam godina, a malo je poznata priča kako je svojedobno iz Međimurja prešao u Amkar iz Perma, njegovu prvu rusku postaju.

- Znaš li kako igrači završavaju u Rusiji - upitao je Šola retorički voditelja podcasta, Patrika Mršnika?

- Tako što neki srpski menadžer dođe u Zagreb na Kutiju Šibica. Tamo tada igra Legea za koju igra i Tomislav Dujmović - nastavlja.

- Tu u priču ulazi Predrag Jurić, kojeg srpski menadžer poznaje od ranije. On priupita Jurića, ima li ovaj za njega nekog zadnjeg veznog. Jurić samo pokaže na Dujmovića...

Upitali smo i nekadašnjeg Vatrenog o tome je li to bilo točno tako?

- Je, istina je. Prijašnjih godina smo stalno bili s loptom i na ulici konstantno. Igrali smo tu Kutiju, ali se to kasnije malo razvuklo. Nisam nikada vjerovao u probe gdje nas je bilo deset, tu se jako teško pokazati. Tada nije bilo Instagrama i ostalih marketinških platformi, tako da se bilo teško predočiti svijetu. Imao sam te svoje CD-je, koje sam dijelio svima. Na koncu sam uspio i tako otišao u Rusiju - rekao je Dujmović.

Cijeli podcast SuperSportske #8 pogledajte u nastavku:

https://youtu.be/em9LjAFSgJ8
Linker
30. listopad 2020 20:31