PASCAL GUYOT Afp
CURE POSLJEDNJI SATI

Bliži se dan velike odluke! Real i PSG svoje su ponudili, sada je sve na ‘budućem najboljem igraču svijeta‘

U akciju ostanka navodno je bio uključen i sam predsjednik Emmanuel Macron
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 20. svibanj 2022. 09:30

Sapunica se napokon bliži svome kraju, najavljuju ujedinjenim snagama francuski i španjolski mediji "slučaj Mbappe", koji se doista poput trakavice vuče kroz cijelu sezonu, da bi, eto, ovoga vikenda trebao doživjeti svoj "grand finale".

Prema napisima L'Équipea, naime, "klan Mbappe", kako ga nazivaju, odlučio je u nedjelju ujutro, u 11 sati, u programu Telefoota, obznaniti svoju konačnu odluku glede nastavka karijere Kyliana Mbappea.

"U subotu se igra posljednje kolo francuskog prvenstva, i nakon što padne zastor na sezonu PSG-a, Mbappe će otkriti svoju konačnu odluku", navodi se iz nekoliko izvora.

I dok su u Madridu sigurni kako će 23-godišnji francuski as potpisati za Real, u PSG-u, pa čak i u cijeloj Francuskoj, trude se svim silama Mbappea nagovoriti na ostanak u Parizu. U akciju ostanka navodno je bio uključen i sam predsjednik Emmanuel Macron, koji je, kažu, Kyliana uvjeravao da je najbolja odluka ostanak u PSG-u.

image
BERTRAND GUAY Afp

Na njega se nadovezao i katarski emir Tamim bin Hamad Al Thani, koji je, tvrde, garantirao Mbappeu da će promijeniti cijelu strukturu PSG-a kako bi sagradio najambiciozniju moguću momčad, u kojoj će Mbappe moći pokazati i ispuniti sve svoje potencijale.

"PSG ne želi baciti ručnik u ring, dok meč još traje. Shvatili su ove sezone koliko im znači ne samo na igračkom, već i liderskom polju i žele ga zadržati pod svaku cijenu", piše L'Équipe.

"Real i Florentino Perez sigurno ne sjede mirno iščekujući odluku, ali uvjereni su da su i posljednji rezultati ključni: smatraju da je statura Reala kao najvećeg kluba na svijetu dovoljna da budućeg najboljeg igrača svijeta pridobije na selidbu u Madrid", kontrira, pak, madridski AS.

U svakom slučaju, krenuli su curiti posljednji sati uoči velike odluke, koja će definitivno utjecati na europski nogomet u sljedećoj dekadi. Real i PSG svoje su ponudili, sada je sve na Kylianu Mbappeu...

Linker
18. lipanj 2022 11:54