Gareth Bale
 Arroyo Moreno/Getty Images / Getty Images
POTRESI U MADRIDU

'BOLJE DA MI REAL PLATI 51 MILIJUN EURA ILI ĆU OSTATI OVDJE I IGRATI GOLF' Navijači mu zvižde, Zidane ga ne želi, a zvijezda im svima lijepo poručila

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. svibanj 2019. 11:29

Real Madrid u svojoj je posljednjoj utakmici sezone ubilježio poraz na Santiago Bernabeu od Betisa (2:0), ali mediji su se nakon utakmice najviše bavili statusom velškog reprezentativca i jedne od najvećih zvijezdi kluba Garethom Baleom.

Naime, trener Zinedine Zidane mu u jučerašnjoj utakmici nije dao niti minute, a nakon utakmice je poručio kako mu ne bi pružio priliku niti da je imao četiri zamjene. To je bila jasna poruka glavnog stratega Real Madrida da više ne računa na Velšanina u budućnostii kako je gotovo pa sigurno da će na ljeto napustiti klub.

S druge strane, kako prenosi španjolski radio Radioestadio, Bale je sve šokirao svojom izjavom i uvjetima koje je postavio pred klub, jer, kako kaže to će biti jedini način na koji može napustiti Madrid.

GETAFE, SPAIN - APRIL 16: Gareth Bale (L) of Real Madrid CF clashes hands with his head coach Zinedine Zidane (R) as he leaves the pithc  during the La Liga match between Getafe CF and Real Madrid CF at Coliseum Alfonso Perez on April 16, 2016 in Getafe, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

- Imam još tri godine ugovor. Ako žele da odem morat će mi platiti 17 milijuna eura po sezoni, a ako ne žele dati novac onda ću ostati ovdje i igrat ću golf u idu'e tri godine - rekao je Bale.

Ostaje za vidjeti kako će se situacija razvijati, ali ovo je sigurno razočaralo navijače 'kraljevskog kluba' koji konstantno zvižde zvijedzi i smatraju da Bale nije opravdao uloženih 105 milijuna eura otkako je 2013. stigao na Santiago Bernabeo.

MALAGA, SPAIN - MAY 21:  Zinedine Zidane, Manager of Real Madrid celebrates with his players after being crowned champions following the La Liga match between Malaga and Real Madrid at La Rosaleda Stadium on May 21, 2017 in Malaga, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Getty Images

- Ako smatram da se netko ne uklapa u momčad onda moram napraviti ono što je najbolje. Nitko ne može osporiti sve ono što je ostvario, ali moramo živjeti u sadašnjosti. Da sam imao i četvrtu zamjenu ne bih ga uveo u igru. Ja sam taj koji donosi odluke i radim u interesu momčadi - govorio je Zidane nakon susreta.

Linker
19. travanj 2024 22:34