BURAK AKBULUT Anadolu Agency Via Afp
PALE SAM NA SVIJETU

Čovjek jednostavno ne odustaje od Superlige! Prvi čovjek Reala kreće u napad: ‘Nešto moramo napraviti‘

‘Živimo u demokratskoj Europi i nitko ne bi trebao razmišljati o tome...‘
Piše: SNObjavljeno: 24. travanj 2021. 09:01

Predsjednik Uefe Aleksandar Čeferin je poručio kako će se klubovi morati odlučiti žele li biti dio Superlige ili Lige prvaka te najavio sankcije za sve one koji neće biti dio Uefine obitelji.

- Jasno je da će se klubovi morati odlučiti i reći žele li biti u Superligi, ili Ligi prvaka. Kada su u pitanju kazne još uvijek čekamo pravnike kako bi donijeli najbolju odluku, ali sigurno je da će svi snositi posljedice za svoje odluke i to dobro znaju. Nije isto za one koji su priznali svoje pogreške i napustili projekt. Ostali također znaju da je čitava priča propala, ali ne žele to sami sebi priznati.

Nakon što je čuo što je Čeferin imao za reći ponovno se oglasio i Florentino Perez, koji je za španjolski 'As' prokomentirao čitavu situaciju.

- Živimo u demokratskoj Europi i nitko ne bi trebao razmišljati o tome. U ovom trenutku razmatramo nove korake za Superligu. Možda bi najbolje bilo da po četiri najbolje momčadi iz liga uđu u natjecanje. Nešto se mora učiniti jer mladi igrači odlaze iz nogometa jer im je nogomet dosadan u odnosu na druge stvari. Četiri milijarde je navijača širom svijeta i pola njih navija za klubove iz Superlige - rekao je prvi čovjek Reala.

image
FRANCK FIFE Afp

Linker
23. travanj 2024 05:54