StoryEditor
Neymarova mama Nadine Goncalves s dečkom
BURNA VEZA

Dečko Neymarove majke nakon svađe s njom završio u bolnici razrezane ruke

Gospođa je u vezi s 22-godišnjim Tiagom Ramosom, dečkom koji je 30 godina mlađi od nje
Autor: Zlatko KarloObjavljeno: 05. lipanj 2020. 22:22

Neki mediji koji izlaze na portugalskom jeziku već su uveli na neki način kolumnu o Nadine Goncalves, 52-godišnjoj majci brazilske nogometne zvijezde Neymara, jer ova raspuštenica čiji se život nakon rastave očito oteo kontroli svakih nekoliko dana uveseljava sve brojniju publiku, na užas svoga sina.

Dakle, gospođa Nadine javno je obznanila sredinom travnja vezu s 22-godišnjim Tiagom Ramosom, momčićem burne prošlosti koji je već do tada u svom kratkom životu isprobao veze sa ženama, pogotovo starijima od sebe, te muškarcima. I ne bi to zapravo u današnje vrijeme bilo ništa čudno, dapače, par je i te kako u trendu, da onda nisu krenuli ljubomorni ispadi kojima su zabavljali mnogobrojni auditorij na društvenim mrežama, u tiskovinama i na internetskim portalima. Pa su tako prekidali, i ponovno svijali ljubavno gnijezdo, da bi prije koji dan Tiago završio u bolnici s rasječenom desnom rukom za koju je bilo potrebno čak 12 šavova kako bi se "zakrpala".

I naravno da postoje dvije verzije; jedna da se Tiago napio, a tada je navodno vrlo agresivan, pa ga je Nadine u samoobrani zarezala razbijenom bocom, a druga je da je momčić pijan pao i rasjekao se na staklo. U obje verzije jedino što je isto je njegovo pijanstvo, te izjave susjeda da se iz njihove kuće čula žestoka svađa i galama, na što su već oguglali, prije dolaska hitne pomoći.

Linker
17. lipanj 2020 07:31