naš glumac proširio glas

Zvijezde svjetske hit serije ‘La Casa de Papel‘ apeliraju za Petrinju: ‘Hrvatska treba pomoć‘

Hrvatski glumac sa španjolskom adresom, Luka Peroš, dijelom je Netflixovog hit "La Casa de Papel". Apelirao je na nekoliko stranih jezika, tražeći pomoć za svoju zemlju. Pomažu mu i njegovi kolege iz spomenute serije!

Proslavljeni hrvatski glumac Luka Peroš, kojeg cijeli svijet zna zbog izvanredne uloge u hit seriji "La Casa de Papel", apelirao je na svoje pratitelje na Instagramu da pomognu Hrvatskoj u potresom pogođenim područjima. Učinio je to Luka na nekoliko stranih jezika, podijelio je i linkove za donaciju sredstava te zamolio sve da učine koliko se može za potrebite građane Petrinje, Siska, Gline i okolnih sela.

Pomoć potražio na hrvatskom, njemačkom, španjolskom i engleskom!

"U mojem 'bio' možete pronaći link za website gdje se mogu dati donacije za potresom pogođene gradove Sisak, Petrinju, Glinu i puno drugih. Svaka mala pomoć je dobrodošla, ti jadni ljudi su ostali bez svega, neki čak bez svojih najmilijih. Pokažite vaše pravo srce! Hvala Vam, ljubav i solidarnost svima vama", napisao je Luka pored videa u kojem poziva sve da pomognu - na hrvatskom jeziku.

Isto je napravio i na engleskom, španjolskom i njemačkom, pozvavši sve koji mogu, da pomognu njegovoj zemlji. Njegovu je objavu podijelio i njegov prijatelj i kolega iz Netflixove serije "La Casa del Papel". Alvaro Morte, koji je u kultnoj seriji utjelovio ulogu Profesora, podijelio je na Instagram Storyju Lukin video i apelirao: "Hrvatska treba pomoć".

image
Glumac Alvaro Morte podijelio je videa kolege Luke Peroša i zatražio pomoć putem svojih Instagram Storyja.
ANGEL NAVAL/MARINA PRESS/SHUTTERSTOCK
Linker
18. travanj 2024 19:45