StoryEditor
Angel Di Maria
 INSTAGRAM
IMA VELIKIH PROBLEMA

Drama u Francuskoj! Nogometna zvijezda u sve lošijem stanju, supruga zabrinuta: ‘Izgleda kao zombi!‘

Argentinski reprezentativac pati od anksioznosti i blage depresije te sve teže podnosi stres.
Autor: Sportske novostiObjavljeno: 02. lipanj 2020. 18:01

Teške dane koji su, srećom, sve više iza čovječanstva nisu svi podnijeli jednako. Nekima je izolacija prijala, bili su sami ili sa svojim obiteljima, zabavljali se na njihov način... Ali, ima i drugih koji su pošto-poto čim brže htjeli povratak u normalu. Takvima vjerojatno ni trenutni oblik "novog normalnog" nije dovoljan...

Ova druga krajnost utjelovljena je u jednom planetarno poznatom nogometašu. Nekadašnji član madridskog Reala, a sada ofanzivac Paris SG-a, argentinski reprezentativac Angel Di Maria imao je dosta psihičkih problema za vrijeme boravka u kući zbog koronavirusa.

image
FRANCK FIFE

Francuski list Le Parisien piše da je Di Mariju između ostalog mučila nesanica, a kako su dani odmicali, sve više je patio i psihički. Rodila se ankcioznost, sve teže podnosi stres, a pojavljuje mu se i depresija.

Sve to potvrdila je i njegova supruga koja navodi da se on u zadnje vrijeme ponaša "kao zombi". Nije precizirano na što je točno mislila, ali je jasno da mu nedostaje fizička aktivnost i natjecanje, na što će morati još malo pričekati.

Linker
17. lipanj 2020 13:50