VLADIMIR PESNYA Sputnik Via Afp
SITUACIJA POSTAJE OZBILJNA

VIDEO: Pogledajte jasan odgovor Nikole Vlašića o Milanu! Konkretnu ponudu poslala engleska hit-momčad

Vlašić će teško opet zaigrati za CSKA, što sugerira da u klubu imaju nekog asa u rukavu
Piše: Robert Šola/SNObjavljeno: 19. srpanj 2021. 18:33

CSKA je jučer igrao prijateljsku utakmicu protiv Novgoroda, a Nikola Vlašić nije igrao ni minute. Rusi kažu da hrvatski ofenzivac nije bio u kadru zato što su u klubu svjesni da ga u novoj sezoni neće imati u momčadi. Pa nema smisla da uigravaju momčad s Vlašićem na terenu.


Zna se da Vlašić preferira odlazak u Milan, koji ga jako želi, ali nema 30 milijuna eura koliko Moskovljani traže. U međuvremenu se javio i Brentford, novi član Premierlige, koji je ponudio 15 milijuna eura fiksno. Što CSKA nije ni pomislio razmotriti. Milan je pak jako opterećen zbog financijskoj fair-playa, pa bi želio opciju otkupa s obvezom kupnje na ljeto. A CSKA želi novce odmah, jer i u Moskvi financijska situacija nije bajna.


Kako god, Vlašić će teško opet zaigrati za CSKA, što sugerira da u klubu imaju nekog asa u rukavu. Je li to Milan ili neki treći klub, trebali bismo doznati možda već ovaj tjedan...

Ruski mediji objavili su kratak video nakon pripremne utakmice s Novgorodom, na kojoj je Vlašić ostao zakopčan do grla po pitanju ostanka u moskovskom CSKA.

Na pitanje ostaje li u svom sadašnjem klubu odgovorio je: 'Ne znam'. Nakon toga ga je dočekalo pitanje, je li istina da seli u Milan, a Vlašić je kratko i jasno odgovorio - 'Ne idem u Milan'.

Linker
25. travanj 2024 05:08