PAUL ELLIS Afp
GDJE ĆE POGBA?

Englezi najavljuju šokantan transfer: ‘Ovo bi bio jedan od najeksplozivnijih i najdramatičnijih poslova!‘

Hoćemo li gledati nešto slično onome što se dogodilo još tamo 2009. godine?
Piše: SNObjavljeno: 07. svibanj 2022. 10:09

Francuskom reprezentativcu Paulu Pogbi ovoga ljeta istječe ugovor s Manchester Unitedom, a već se neko vrijeme najavljuje njegov odlazak s Old Trafforda.

Spominjao se više puta interes PSG-a, kao i onaj Real Madrida. Britanci su čak nedavno i preko svojih izvora saznali da je Francuz već dobio na stol ponude navedenih klubova, a spominjao se u nekoliko navrata i Juventus. No, danas se na Otoku pojavila informacija po kojoj bi mogao završiti u gradskom rivalu - Manchester Cityju.

"Građani žele Pogbu! Pep Guardiola je zainteresiran za veznjaka", vrišti s naslovnice Daily Maila, a u nastavku teksta stoji da bi to mogao biti "jedan od najeksplozivnijih poslova u povijesti transfera na Otoku".

image
PAUL ELLIS Afp

Britanci govore i kako prvi pokazatelji govore da 29-godišnjak ne odbacuje mogućnost selidbe na Etihad i da će tu opciju razmotriti baš kao i sve druge.

"Ostvari li se ovo, bio bi to jedan od najdramatičnijih domaćih poslova u posljednje vrijeme."

Podsjetimo, Carlos Tevez napustio je United i stigao u City 2009. godine, hoćemo li ponovno gledati sličan, kontroverzan potez?

Pogba je u dresu Manchester Uniteda odigrao 233 utakmice i pritom upisao 39 pogodaka i 51 asistenciju. Prije toga nosio je dres talijanskog velikana Juventusa iz kojeg je na Old Trafford stigao za 105 milijuna eura.

Do dana današnjeg njegov transfer najveći je ulazni u povijesti ovog slavnog engleskog kluba.

Linker
19. travanj 2024 12:14