StoryEditor
Policija pazi na red tijekom nedavnog derbija Crvene zvezde i Partizana
 AFP
‘TEŠKO NAORUŽANJE‘

Foto: Nakon tenka, postavili i ‘raketnu bazu‘ pored Marakane! Crvena zvezda nastavlja ‘zveckati oružjem‘

Prvo tenk T-55, a sad su navijači srpskog kluba priredili još jedno iznenađenje ispred svog stadiona
Autor: SNObjavljeno: 20. lipanj 2020. 08:45

U susjedstvu se sprema proslava prvaka, a dogodit će se nakon utakmice Crvene zvezde protiv Proletera, a navijači tamošnjeg kluba priredili su još jedno iznenađenje...

Nakon što su ispred popularne Marakane parkirali tenk nakon što su ušli u Ligu prvaka, a tim su potezom pokupili i određene osude diljem Europe, sad su postavili i - raketni bacač.

Riječ je o oklopnom vozilu na kojem su postavili makete raketa!

Nedavno je isti klub proglasio Dragana Vasiljkovića (Kapetan Dragan) počasnim članom kluba, osuđenog ratnog zločinca, a što je izazvalo i revolt legendarnog srpskog komentatora Milojka Pantića, pa se ovaj i javno odrekao kluba koji je bio bivši prvak Europe.

"Zbogom Zvezdon zauvijek".

Beogradski klub posljednjim potezima, ne može se oteti dojam, "zvecka oružjem", imidž je to na kojem rade zadnjih sezona.

"Tenk pred stadionom nije problem sve dok ne puca", komentirala je Uefa prošle godine tenk ispred stadiona.

image
Navijači Crvene zvezde
AFP

Srpski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović tad je rekao da ne vidi problem i istaknuo da u tenku nije bilo oružja ili eksplozivnih naprava.

Podsjetimo, tenk T-55 koji je osvanuo pred stadionom u Beogradu prema nekim je izvješćima korišten u opsadi Vukovara pa je takav potez beogradskog kluba ocijenjen kao teška provokacija.

A na društvenim mrežama pamti se i "reakcija" navijača Dinama, jer su ispred Maksimira, dan kasnije, parkirali - traktor... 
    
 

Linker
20. lipanj 2020 08:49