NICOLAS TUCAT Afp
I TO POTPUNO BESPLATNO

Francuzi najavili bombu: Barca završava veliki transfer prije početka Eura! Stižu još dva pojačanja

Prema navodima L’Equipea sjajnog napadača od Barce dijele samo završni detalji
Piše: SNObjavljeno: 17. svibanj 2021. 08:54

Ako je za vjerovati medijima u Francuskoj, točnije tamošnjem L’Equipeu, jedan od najboljih nizozemskih nogometaša u ovom treuntku Memphis Depay, na korak je do potpisa ugovora s Barcelonom.

Nizozemac bi iz redova Lyona trebao stići već početkom svibnja kao slobodan nogometaš. O ovom transferu u medijima se govori već mjesecima, a kako Francuzi tvrde, konačni dogovor između katalonskog velikana i nogometaša trebalo bi doći prije početka Europskog prvenstva.

Iako se ranije govorilo kako će Depay na Nou Camp doći samo u slučaju da njegov sunarodnjak Ronald Koeman ostane na klupi Barcelone, Francuzi tvrde kako će ovaj sjajni nogometaš doći bez obzira na to tko će biti trener.

image
NICOLAS TUCAT Afp

Prema navodima L’Equipea Depaya od Barce dijele samo završni detalji, a sve bi ovaj transfer i službeno bi trebao biti potvrđen u idućih nekoliko dana.

Ovaj bi tranfer trebao biti samo jedan od poslova koje su naumili zaključiti na Nou Campu. Osim Depaya, katalonski velikan trebao bi dovesti još dvojicu nogometaša i to potpuno besplatno, a riječ je o Ericu Garciji te Giniju Wijnaldumu.

Linker
20. travanj 2024 17:07