StoryEditor
Josip Posavec
 DAMIR KRAJAC/CROPIX
ZVUČNI TRANSFER

Hajduk želi jednog od najboljih vratara HNL-a: ‘Neka Posavca prodaju za 2 milijuna, a nama daju milijun‘

Za svoj klub je upisao 137 uzastopnih ligaških nastupa te je izrastao u odličnog golmana
Piše: Toni RoićObjavljeno: 30. srpanj 2020. 17:23

Važno pitanje za Goricu u napadu je riješeno - srpski napadač Mudrinski ostaje - a isto tako i na poziciji desnog beka, koju će popuniti dosadašnji član albanskog prvaka Tirane Albi Doka. Riječ je o 23-godišnjaku i bivšem mladom reprezentativcu Albanije, koji će kao slobodan igrač potpisati dvogodišnji ugovor. Doka mora odraditi još dvije utakmice za Tiranu i onda dolazi u Veliku Goricu.

Kada su odlasci u pitanju, vrlo zanimljive pretpostavke tiču se kapetana i vratara Kristijana Kahline. U klubu o tome nitko neće ništa priznati, ali čini se da Kahlinu želi dovesti Hajduk. Predsjednik Črnko i sportski direktor Nikoličius bili su prije nekoliko dana u Splitu, gdje su se sastali s glavnim litavskim ulagačem u klub Gintarasom Staniulisom, a možda se usput javio i netko iz Hajduka po pitanju Kahline, dok se u priču uklapa stav splitskog kluba da je Josip Posavec na prodaju.

- Neću ništa komentirati, osim da bi primjerice bilo dobro da Hajduk proda Posavca za dva milijuna eura, pa nama plati milijun za Kahlinu - kratko je poručio predsjednik Črnko, ali se i složio kako je dug prijelazni rok i za ništa ne reci nikad.

Kahlina je u prošle dvije sezone izrastao u jednog od najboljih vratara 1. HNL, za Goricu je upisao 137 uzastopnih ligaških nastupa i logično je da bi mogao biti tražen od Hajduka, koji nikako ne može biti zadovoljan vratarima u prošloj sezoni.

Također, Kahlina ima jednu ozbiljnu inozemnu ponudu koja dolazi iz prvaka Azerbajdžana Karabaha. Njegovi predstavnici su ga dolazili i gledati, ali u potencijalni kapetanov odlazak bilo gdje treba ukalkulirati i odštetni iznos koji će Gorica tražiti.

image
Kristijan Kahlina
ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX

Linker
30. srpanj 2020 17:23