Screenshot: Instagram
OSTAO U ŠOKU

'HALO, OVDJE PREDRAG MIJATOVIĆ. MA JE, KAKO DA NE' - PA POKLOPI SLUŠALICU Urnebesna anegdota: Zvao ga je veliki Real, ali on jednostavno nije vjerovao

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. travanj 2020. 18:50

Njemački obrambeni nogometaš Christian Schorch, član Saabrückena, danas njemačkog četvrtoligaša, otkrio je zanimljivu, dosad nepoznatu anegdotu s Predragom Mijatovićem.

Danas 31-godišnji Schorch otkrio je kako je kao 18-godišnjak na počecima profesionalne karijere dobio poziv od nekadašnjeg slavnog napadača, a u to vrijeme sportskog direktora Reala.

U to je vrijeme Schorch igrao kao stoper Herthe i nije mogao vjerovati kada mu se Mijatović predstavio.

"Halo, ovdje Predrag Mijatović, sportski direktor Real Madrid. Sviđaš mi se prijatelju", začuo je Schorch s druge strane žice, na što je odgovorio: 'Ma je, kako da ne'.

Uslijedio je i poklapanje slušalice, a sada je pojasnio o čemu se radilo.

"Mislio sam da me netko zafrkava jer sam imao prilično duhovito društvo. Nedugo nakon toga nazvao me moj menadžer i pitao me je li sa mnom sve u redu. Rekao mi je da se dođem naći s njim u jednom restoranu u Berlinu, a kad tamo za stolom je sjedio on s Mijatovićem. Ostao sam bez daha. Onda sam se Mijatoviću ispričao tisuću puta i sve sam mu objansio. Rekao mi je da nikad tako nešto nije doživio, ali da mu je simpatično", otkriva Schorch.

PALERMO, ITALY - JANUARY 24:  Predrag Mijatovic looks on in VIP-Standing during the Serie A match between US Citta di Palermo and Udinese Calcio at Stadio Renzo Barbera on January 24, 2016 in Palermo, Italy.  (Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images)
Tullio M. Puglia/Getty Images

Potom je potpisao ugovor za B momčad Reala.

"Ne bih takvu ponudu nikad dobio u Njemačkoj. Mijatović mi je rekao da je financijska konstrukcija ugovora jednostavno takva da moram probati", objašnjava Schorch.

U Realu se nikad nije uspio nametnuti i probiti u A momčad, pa je 2009. godine prešao u Köln. Kasnije je još igrao za Energie, Bochum, Duisburg, FSV Frankfurt i Uerdingen, a danas je član Saarbrückena i uživa s atraktivnom djevojkom Selin koja je također nogometašica.

Linker
18. travanj 2024 18:49