Filip Krovinović u dresu Benfice
 CARLOS PALMA Nurphoto Via Afp
PROCURILA SNIMKA

HR-nogometaš izvrijeđao trenera, izbačen je s priprema, prijeti mu velika kazna: ‘K**vin sin...‘

Nije dobro počela njegova povratnička priča, kako će reagirati nadležni disciplinski organi?
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. srpanj 2021. 18:14

Bio je na posudbama po engleskoj, igrao u West Bromwich Albionu i kod Slavena Bilića, a onda je otišao u Nottingham Forest. No, nije se vratio raspoložen iz redova tog kultnog engleskog kluba. Benfica je Filipa Krovinovića, nekadašnjeg nogometaša NK Zagreba dočekala raširenih ruku, a ovaj baš i nije uzvratio na isti način...

Benfica je igrala pripremnu utakmicu protiv Covilhe, a samo se Hrvata stručni stožer - nije sjetio. Prvo poluvrijeme igrala je jedna, drugo poluvrijeme druga momčad, ali bez Filipa Krovinovića. On je čitav susret prosjedio na klupi, što ga je posebno razljutilo, a to je kasnije priznao i jednom svom suigraču u telefonskom razgovoru.

- Zamisli da si u mojoj situaciji. Jučer smo imali utakmicu i ja sam bio jedini igrač koji nije igrao, a igrale su dvije momčadi. Pomoćni trener je pitao Jesusa: 'Ulazi li Krovi u igru?' On je rekao da ostajem na klupi i da ću ući samo ako se netko ozlijedi. Kurvin sin... Nevjerojatno! Mogao sam ostati kod kuće, a ne da sam morao dolaziti ovdje - rekao je Krovinović.

Ne samo da su iz Benfice nakon ove snimke pokrenuli disciplinski postupak, već su Krovinovića koji je vrijeđao trenera Jorgea Jesusa i izbacili s priprema. Ovime si je vjerojatno i zatvorio vrata daljnjih nastupa za klub pa ga vrlo vjerojatno očekuje nova posudba ili transfer s obzirom da mu ugovor vrijedi do ljeta 2022. godine. Njegova trenutna vrijednost na Transfermarktu je tri milijuna eura.

Linker
24. travanj 2024 23:34