Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
NE ŽELI SE ZAPUSTITI

JEDAN OD NAJVEĆIH PEHISTA HRVATSKOG NOGOMETA U ZAGREBU PROVODI DANE PRISILNE STANKE Samostalno trenira na terenima kluba iz kojeg je stigao u Maksimir

Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 18. travanj 2020. 15:49

Bivši Dinamov napadač i hrvatski reprezentativac Marko Pjaca (24) u Zagrebu provodi dane tijekom ove prisilne stanke uzrokovane koronavirusom. I nije pasivan - u četvrtak je, naime, došao na Kajzericu i samostalno trenirao na terenima Lokomotive, kluba iz kojeg je i došao u Dinamo!

Pjacin su očekivani uspon u karijeri usporile ozljede, poglavito teška ozljeda koljena, zbog koje je pauzirao gotovo godinu dana i izgubio vrhunsku formu. Podsjetimo, Pjaca je Juventusov nogometaš na posudbi u Anderlechtu, za kojeg je ovoga proljeća, do prvenstvenoga prekida, odigrao četiri utakmice i postigao jedan pogodak.

Iako je ta posudba trebala trajati do ljeta, čini se da će Pjaca produžiti svoj boravak u Belgiji, pa bi i sljedeće sezone trebao igrati u majici Anderlechta. Spomenimo da je prije dva tjedna Pjaca produžio ugovor s Juventusom do ljeta 2023. godine.

Linker
19. travanj 2024 07:53