StoryEditor
Lionel Messi
 DAVID RAMOS
JE LI OVO KRAJ PRIČE?

Jedan od onih koji je imao svoje prste u Messijevom ugovoru: ‘Mislim da je kasno za bilo kakve dogovore‘

‘Ušli smo u rapsrave između odvjetnika i burofaxova koji su napravili mnogo štete...‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. kolovoz 2020. 16:50

Jordi Mestre, bivši potpredsjednik Barcelone je razgovoru za RAC1 progovorio o Messijevoj situaciji nakon što je bio jedan od sudionika u njegovoj posljednjoj obnovi ugovora.

- Ne znam može li Messi biti pušten bez odštetne klauzule. Nema smisla potpisivati ​​ugovor s igračem i puštati ga da napusti klub kad poželi. Ugovore moraju ispuniti i potpisati obje strane - istaknuo je.

Mestre se također prisjetio kako je Messi imao klauzulu od 400 milijuna eura da bi potom bila povećana na 700 milijuna. Sve to dogodilo se u trenutku kada je PSG iskrcao 222 milijuna eura za Neymara.

image
7
DAVID RAMOS

- Ključ svega je 10. lipnja. Ono što mi kažu iz kluba je da postoji klauzula od 700 milijuna eura i da ako Messi želi otići, mora to platiti. Klub je u tome vrlo jasan.

Bivši sportski potpredsjednik Barcelone je poručio kako je u ovom trenutku situacija između katalonskog kluba i argentinskog čarobnjaka otišla predaleko i 'kako je kasno za dogovore'. 

- Ušli smo u rapsrave između odvjetnika i burofaxova koji su napravili mnogo štete. Možda da se razgovara direktno bi i došlo do nekog dogovora. Volio bih da postoji riješenje, jer, ova situacija nikome ne koristi.

Katalonski poduzetnik također je naznačio da 'Messi ima pravo otići, ali se mora pridržavati dogovora i datuma, poput Xavija i Inieste. 

Linker
07. rujan 2020 17:49