DAMIR KRAJAC/CROPIX
POGLED NA AKTUALNOSTI

Krznar najavio novo lice na Maksimiru: ‘Završni dogovori su u tijeku! Jakić? Nije bio na dispoziciji...‘

Strateg hrvatskog prvaka osvrnuo se na oproštaj od Lige prvaka, ali i najavio nadolazeće izazove
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 26. kolovoz 2021. 07:14

Nakon remija sa Šerifom Damir Krznar prvo je čestitao gostima na prolasku.

- Čestitke Šerifu na zasluženom prolasku, bio je bolji suparnik u prvoj utakmici, u drugih 45 minuta u Tiraspolu smo izgubili. Pomiješani su osjećaji, tuga zbog toga, ali ponos zbog ove partije, svi su dali maksimum, vjerovali do zadnje minute, dali sve od sebe. Ne volim spominjati sreću, ali nedostajalo je ipak malo sreće, posebno u završnici. Dinamo je došao do Europske lige, to je bio primarni cilj, ali dobro je kad je Dinamo tužan, a igra u Europskoj ligi. To znači da težimo mnogo višim ciljevima, Ligi prvaka, nadamo se da ćemo tamo biti iduće sezone - rekao je Dinamov trener i odmah kratko komentirao sve ono što se događalo s Kristijanom Jakićem.

- Ono što je bitno za ovu utakmicu, Jakić je bio ozlijeđen i nije bio na dispoziciji. Sve drugo ne bih komentirao, jer ne spada u ovu priču - kazao je Krznar, dajući time do znanja da nije sve tako jednostavno.

Kakva je situacija s novim stoperom?

- Završni dogovori su u tijeku, sve je pri kraju, vidjet ćemo u idućih dan-dva!

Odlazi li još netko osim Majera?

- Zasad ne...

Kako je zadovoljan nakon 13 utakmica na početku sezone?

- S obzirom na sve poteškoće koje su nam se dogodile, ne mogu reći da sam potpuno zadovoljan, ali nisam ni potpuno nezadovoljan. Nismo još kohezivni, ali sam zadovoljan sa stavom, htijenjem, željom igrača i zato što oni to žele, sve će doći na svoje mjesto.

Iduća je utakmica Osijek?

- To mora biti jaka poruka. Liga prvaka je završila, ostaje dobar osjećaj u želucu, fokus je na Osijeku, to je naša prva iduća utakmica i to je pravi derbi. Ademi će biti na raspolaganju, hoće li početi ili ući, vidjet ćemo, ali u fazi je da možemo na njega računati.

Ponajbolji Dinamov igrač Josip Mišić ovako je vidio utakmicu:

- Žalimo zbog prve utakmice, puno smo izgubili i bio je ovo preveliki zalogaj, iako smo zaslužili pobjedu. Da smo zabili za 1:0, možda bismo uspjeli, ali nismo probili taj njihov čvrsti blok. Navijači? Sigurno je lijepo da se vidi da su uz nas u dobru i zlu, hvala ima što su došli, neka tako i nastave.

Linker
24. travanj 2024 03:21