Uskoro ćemo saznati gdje će Ronaldo nastaviti karijeru

 MIGUEL RIOPA Afp
TO BI BILA SENZACIJA

Legendarni Talijan tvrdi da zna gdje Cristiano Ronaldo nastavlja karijeru: ‘Bit će predstavljen 7. srpnja‘

Portugalski napadač će, izgleda, uskoro napustiti Manchester United u kojem je proveo prošlu sezonu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. lipanj 2022. 14:00

Iza jednog od najboljih u povijesti nogometa, Cristiana Ronalda, je ne previše uspješna sezona u dresu Manchester Uniteda. Iako je sjajni Portugalac u 39 utakmica zabio 24 gola i upisao tri asistencije, izostali su i trofeji i mogućnost igranja u Ligi prvaka što je za igrača tog nivoa totalni neuspjeh.

Toga je svjestan i Ronaldo koji je izgleda u potrazi za novom sredinom. Brojni mediji diljem svijeta ga sele u gotovo sve najveće klubove, a od povratka u Real Madrid do odlaska u Bayern, u oči upadaju i dvije neočekivane opcije. Riječ je o Romi i Sportingu koji ipak ne spadaju u red najvećih.

"Karijeru ću sigurno završiti u Sportingu kojem se moram odužiti barem jednom sezonom. Taj me klub doveo dok nitko drugi u meni nije ništa vidio i od mene napravio igrača. Bez njega bih vjerojatno radio u McDonald'su", rekao je nedavno Ronaldo.

Ipak, izgleda da još nije došlo vrijeme da ode 'kući'. Legendarni nogometaš Angelo Di Livio koji je u karijeri nastupao za Juventus i Fiorentinu tvrdi da će Portugalac karijeru sigurno nastaviti u Romi, a zna i datum predstavljanja.

"Iz više izvora su mi potvrdili da Roma pokušava dovesti Cristiana Ronalda koji bi trebao biti predstavljen 7. srpnja. Puno bivših igrača priča o tome, a to potvrđuju i menadžeri. Jedan od šefova Rome je prije par dana večerao s Ronaldom", otkrio je Di Livio.

Uspije li Roma u svojem naumu, bit će to najveći transfer u povijesti rimskog kluba, a u dovođenju Ronalda bi im mogla pomoći i činjenica da je na klupi Jose Mourinho s kojim je Portugalac već uspješno surađivao. Rimljani su prošle sezone osvojili Konferencijsku ligu, a ove će igrati u Europskoj ligi. Ronaldo bi im mogao pomoći da i to osvoje.

Linker
23. travanj 2024 22:06