VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX
OSTAVIO DUBOK TRAG

Ljubimac Poljuda potvrdio konačnu odluku: ‘Reprezentacija i Hajduk su dva najbolja detalja iz moje karijere!‘

Veznjak u čijim smo vještinama uživali i u HNL-u otkrio je čime će se baviti nakon završetka karijere
Piše: SNObjavljeno: 24. prosinac 2021. 11:18

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine te ljubimac navijača splitskoga Hajduka Senijad Ibričić donio je konačnu odluku i potvrdio da u slovenskim Domžalama igra svoju posljednju sezonu.

36-godišnjak rođen u Kotor Varošu nakon završetka igračke karijere ostat će u NK Domžale gdje će obnašati jednu od sportskih funkcija, a uz potvrdu svoje odluke nakratko se prisjetio i dana provedenih na Poljudu.

"Dva najbolja detalja su reprezentacija i odlazak u Hajduk. To je bio pun pogodak. Poslije toga se sve to napravilo. Drago mi je zbog Hajduka, da se vraća i nadam se da će na proljeće biti još bolji te nakon dugo vremena osvojiti titulu", rekao je u razgovoru za ATV.

image
VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX

Ibričić je seniorsku karijeru započeo u Podgrmeču 2003., godinu dana kasnije potpisao je za NK Zagreb, a 2008. stiže u Hajduk za koji je odigrao 92 utakmice te pritom upisao 40 pogodaka i 22 asistencije. Napadački orijentirani veznjak iz Splita je otišao u Lokomotiv Moskvu. Igrao je potom u Gaziantepsporu, Kasimpasi, Erciyessporu, Vardaru Karsiyaki, Sepahanu, Koperu te je u konačnici stigao do Domžala. Za ovaj slovenski klub upisao je već 171 nastup, 47 golova i 34 asistencije i tu će, kako stvari stoje, okončati karijeru.

"Imam dogovoreno da s prestankom igranja počinjem raditi u nogometnom klubu Domžale. Imat ću neku sportsku funkciju. Sad sam položio i A licencu, kad bude uskoro vrijeme ići ću i na onu PRO. To ću ganjati. Za koju godinu ćemo vidjeti što će biti. Hobi će mi biti mali nogomet, a u međuvremenu ću ostati i nešto raditi u velikom", poručio je Ibričić iza kojeg su i 43 nastupa te četiri pogotka za reprezentaciju BiH.

image
VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX

Linker
16. travanj 2024 06:11