ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
JAKA POSTAVA HNS-A

Mnoga ugledna lica u poljudskoj zlatnoj loži! Slavlje Hajduka gledao Dalić i brojni bivši Vatreni

Pobjedu nad kazahstanskim Tobolom u Hajdukovoj europskoj premijeri gledala su brojna poznata lica
Piše: Slaven Alfirević/Slobodna DalmacijaObjavljeno: 23. srpanj 2021. 07:01

Među uzvanicima i jaka postava HNS-a, budući predsjednik Marijan Kustić, uz izbornika Zlatka Dalića i pomoćnika mu Vedrana Ćorluku bili su u – sada se to tako zove – zlatnoj loži Poljuda, piše Slobodna Dalmacija.

Bio je tu i Stipe Pletikosa, Robert Jarni, Goran Vučević, Zlatko Vujović... Nismo ih sve ni pobrojali, ako su uzvanici sad u zlatnoj loži, novinari su preseljeni visoko, ispod samih kabina spikera i tehnike, pa se s našeg novog „orlovog gnijezda” zlatna loža i ne vidi baš najbolje...

Zato kao na dlanu vidimo teren, s visoka, kao da dronom snimamo i dojmljivo je bilo kako je Torcida pozvala i dozvala igrače Hajduka prije utakmice „dođite amo, dođite amo...”, prema sjeveru. Došli su dakako i to je bio poseban štimung i podstrek za „bijele”.

Ovo je prva službena utakmica u Poljudu s publikom nakon 18. listopada prošle godine i susreta sa Šibenikom. Protiv Zrinjskog je proba dovela oko 3500 gledatelja, a sad su tribine na službenoj europskoj utakmici bile znatno popunjenije, uz obilatu grlenu podršku.

Linker
18. travanj 2024 06:29