ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
‘DOKTORE, TI SI ŠLAG NA TORTU‘

Najskuplji igrač Hajduka dan nakon pobjede oduševio navijače: ‘Čast je platiti kartu i gledat vas!‘

Najskuplji as Hajduka pokazao je klasu, zračio sigurnošći i na kraju oduševio navijače
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. srpanj 2021. 16:27

Oduševljenje je obuzelo Split i Dalmaciju nakon sjajne, glatke 2:0 pobjede protiv kazahtanskog Tobola u 2. pretkolu Konferencijske lige.

Osim dobre igre, hajdukovci su nakon dugo vremena pokazali pravi hajdučki stav - da svatko tko dođe na Poljud od prve minute osjeti poštovanje - i na travnjaku i na tribinama.

A upravo je tako to izgledalo u srijedu navečer. Na Poljud je nakon godinu i pol dana stiglo više od 10.000 navijača, atmosfera je bila prekrasna, a nova momčad Jensa Gustafssona pokazala je i dugo traženi stav, i glavu i rep.

Šveđanin je iznenadio s Ljubičićem u napadu, a mladi mu je junak uzvratio s 2 gola u mreži Tobola, i zaradio status prvog imena cijele večeri u KL-u.

Ipak, igrač o kojem se proteklih dana i nakon utakmice možda i najviše pričalo bio je Filip Krovinović. Najskuplji as Hajduka (odšteta od 1,5 milijuna eura) pokazao je da će biti pojačanje, zračio sigurnošću i na kraju zadovoljio navijače, iako još nije u punoj formi.

Krova nikad nije krio koliko je žarko želio doći u Hajduk, a to je pokazao i nakon utakmice, oduševivši navijače svojom 'odjavom Tobola' na Instagramu.

image
ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix

"Kad nakon godinu i 4 mjeseca istrčiš na teren, a s tribina čuješ navijače, osjećaj je fantastičan. A još kad su ti navijači Torcida, a ti si u dresu Hajduka, e onda se to ne može riječima opisati. Jučer važna pobjeda, danas već nestrpljivo čekamo nedjelju i nadamo se nastavku pobjedničkog niza!", poručio je Krovinović i dobio veliki broj komentara.

image
ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix

Prenosimo samo neke od komentara oduševljenih navijača na nastup Krovinovića i Hajduka.

"Bravo momče za jučerašnji nastup, a sad nek ti je to vitar u leđa da radiš i treniras još jače i da se što prije vratiš u top formu".

"Doktore! Ti si šlag na tortu! Fala!"

"Odlična utakmica sinoć, gušt te gledat s balunon..."

"ČAST JE PLATIT KARTU I GLEDATI VAS ....HŽV"

"Bravo Filipe .odigra si sjajno kao i cila ekipa bravo Hajduce samo jako".

Linker
23. travanj 2024 06:09