TWITTER SCREENSHOT
POGLEDAJTE ČUDO OD BIRCA

‘Neću se nikom ispričavati što toliko zarađujem!‘ Zvijezda otvorila jedan od najluđih kafića u Europi

U centru pažnje je velika fan-zona koja je u obliku tribine, za pravu atmosferu u objektu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. listopad 2021. 17:17

Što će 33-godišnji poljski napadač Robert Lewandowski raditi nakon što okonča nogometnu karijeru? Jedan dio odgovora na to pitanje leži u upravo otvorenom, a njegovom - ugostiteljskom objektu. Naravno, nije rijetkost da nogometaši otvaraju kafiće, ali ovo je ipak jedan malko posebniji ugostiteljski objekt. Bilo bi ga čak i podcjenjivački nazvati kafićem, bircom...

Naime, veliki Lewandowski je, kako i priliči njegovoj nogometnoj reputaciji koju je mahom izgradio kroz nastupe u Bayernu i ranije dortmundskoj Borussiji, otvorio ogroman nogometni pub u centru Varšave. Svoj je novootvoreni objekt nazvao "Nine's", što bi mi kolokvijalno preveli "Kod Devetke".

image
TWITTER SCREENSHOT

Zdanje je ogromno, prostire se na dva kata, a osim visećih stolaca i fotelja te nekoliko šankova i TV-prijemnika, posjeduje i nešto zaista specijalno. U takozvanoj "fan zoni" puba "Nine's" nalazi se tribina na koju će se posjetitelji moći popeti pa ispred najvećeg ekrana raditi bučnu, pravu nogometnu atmosferu za vrijeme praćenja utakmice.

- Neću se nikome ispričavati na tome što toliko zarađujem. U Poljskoj ljudi često misle da se moraju ispričavati, jer, eto, imaju novca. Nisam kupio Ferrari da mi stoji u garaži - jednom je prilikom izjavio Lewandowski koji u Bayernu ima godišnju plaću od nešto iznad dvadeset milijuna eura.

Linker
19. travanj 2024 05:55