TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix
ČISTA PREVARA

Netko se lažno predstavlja kao Vatreni i ‘dijeli novac‘, Lovren bjesni: ‘Prevaranti, doći ću do vas!‘

‘Pazite se, dragi ljudi, poručio je osvajač srebrne medalje s Hrvatskom na SP-u u Rusiji.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. veljača 2021. 12:44

Slučajevi lažnog predstavljanja na društvenim mrežama nisu rijetkost. Osvanuo je tako na Facebooku i lažan profil hrvatskog nogometnog reprezentativca i člana ruskog Zenita, Dejana Lovrena. Netko kome je u njegovom stvarnom životu očito jako dosadno odlučio je napraviti profil s imenom i prezimenom našeg srebrnog Vatrenog, i to, pazite - s malim slovom njegova prezimena. Doslovno - lovren.

Ne bi to čak bilo niti nešto pretjerano spektakularno, da se taj, nazovimo ga, lovren nije odlučio dijeliti novac u nekoj kvazi-nagradnoj igri. Objavio je lovren, pazimo na slovo, da je nagradna igra u tijeku, te da će se javiti "sretnim dobitnicima" koji su osvojili nagrade. Od njih se potom traže podaci o privatnim računima, kako bi im se, kakti uplatio novac.

- Molim vas, ne nasjedajte na ovakve prevarantske poruke od lažnih ljudi koji se predstavljaju kao ja, ne dijelim novac ovim putem. Imam jedan profil i to je ovaj. Pazite se, dragi ljudi, i dijelite ovu objavu, a ovi prevaranti što varaju ljude, zapamtite nešto, doći ću i do vas, a onda sudskim putem rješavamo ovaj problem - napisao je Lovren na svom službenom profilu.

Linker
24. travanj 2024 19:25