DON EMMERT Afp
STRAŠAN DVOJAC

Foto: Neymar je imao samo dvije riječi za prijatelja! Evo što je poručio Brazilac nakon dolaska Messija

Neymar je s Messijem svlačionicu na Nou Campu dijelio četiri sezone
Piše: SNObjavljeno: 10. kolovoz 2021. 17:24

Francuski nogometni doprvak Paris SG objavio je kako će predstavljanje Lionela Messija (34) kao novoga igrača njegova kluba biti održano na konferenciji za medije na Parku prinčeva u srijedu s početkom u 11 sati. Messi je u utorak doputovao u Pariz gdje ga je već u zračnoj luci dočekalo razdragano mnoštvo navijača kojima je otpozdravljao.

Jedan od najvećih nogometaša svih vremena Messi prošloga je tjedna morao napustiti Barcelonu jer si katalonski velikan zbog uvjeta financijskog "fair playa" nije mogao priuštiti potpisivanje novoga ugovora sa svojim legendarnim kapetanom koji je u klubu proveo 21 godinu.

U PSG-u će tako Messi zaigrati s brojnim zvijezdama među kojima je i Brazilac Neymar s kojim je svlačionicu na Nou Campu dijelio četiri sezone. Zajedno sa Luisom Suarezom činili su fantastični trio u napadu Blaugrane te su u spomenute četiri godine osvojili sve što se osvojiti moglo.

image
INSTAGRAM

Nakon što je klub i službeno obznanio kako je Argentinac potpisao, Neymar je svojem prijatelju poslao i kratku poruku na svojem Instagram profilu.

Linker
25. travanj 2024 10:06