PAU BARRENA Afp
TOTALNA LUDNICA

Nije se igrala utakmica, a na tribinama 60.000 navijača! Stigao je kao spasitelj i srušio Ronaldinhov rekord

Nova pojačanja dala su do znanja da Barca sada ima realne, ambicije glede povratka na vrh Španjolske i Europe
Piše: Dean BauerObjavljeno: 06. kolovoz 2022. 14:23

U Kataloniji je opet zavladala nogometna euforija. Nije ona realno nikad baš ni iščeznula, ali posljednjih godinu-dvije, od ako momčad realno nije bila kadra i kapaciteta za napasti trofeje, malo je atmosfera splasnula. Onda je došlo ljeto 2022. i transferi koji su razbudili maštu navijača.

Raphinha, Jules Kounde, Andreas Christensen, po posljednjim informacijama i Marcos Alonso iz Chelsea, a više od svega poljski stroj za golove Robert Lewandowski, svojim su dolascima u Barcelonu najavili da Blau Grana ima iznova najviše, ali sada i realne, ambicije glede povratka na vrh Španjolske i Europe. U kojim je razmjerima rasplamsana euforija najbolje se dalo za zamijetiti prilikom službenog predstavljanja Roberta Lewandowskog na Camp Nouu odnosno pardon, stadionu Spotify Camp Nou.

Naime, na tribine je došlo čak 60.000 gledatelja! Španjolski mediji navode da je to tamošnji rekord. Prijašnji je bio prigodom predstavljanja Ronaldinha godine 2003. kojeg je došlo pozdraviti 25.000 navijača Barcelone. Nova sezona La Lige počinje za tjedan dana, a Barcelona ju otvara protiv madridskog Rayo Vallecana.

Linker
19. travanj 2024 01:25