Arhiva
 SERGEY PIVOVAROV Sputnik Via Afp
HRVATI U RUSIJUI

Nikola Moro i njegov Dinamo izbili na prvo mjesto, pobjeda Nikole Vlašića i remi Dejana Lovrena

Kristijan Bistrović ostao je na klupi, dok je Zoran Nižić odigrao čitav susret za Ahmat
Piše: HinaObjavljeno: 21. kolovoz 2021. 19:34

Hrvatski nogometni reprezentativci Nikola Vlašić I Dejan Lovren odigrali su po svih 90 minuta za moskovski CSKA, odnosno Zenit iz Sankt Peterburga u susretima 5. kola ruskog prvenstva igranima u subotu.

CSKA je kao domaćin svladao Ahmat iz Groznog sa 2-0 (0-0) golovima Jakovleva (71) i Ejukea (75), dok je Zenit na gostovanju kod Ufe igrao 1-1 (1-0) iako je na poluvremenu bio u prednost. Strijelac za Zenit bio je Malcom (10), a poravnao je Agalarov (73).

U sastavu CSKA Kristijan Bistrović ostao je čitavu utakmicu na klupi, dok je Zoran Nižić odigrao čitav susret za Ahmat. Kod Ufe je do 87. minute igrao Filip Mrzljak.

Nikola Moro odigrao je čitav susret za Dinamo iz Moskve koji je kao gost sa 1-0 (1-0) svladao Ural iz Jaketerinburga, za kojega je čitavu utakmicu odigrao Danijel Miškić, golom Tjukavina.

Tom pobjedom Dinamo je postao novi vodeći na ljestvici sa 12 bodova, jednim više od drugog Zenita, a dva više uz utakmicu više od trećeg Rubina iz Kazana. Slijede Soči, CSKA i Lokomotiv sa po devet bodova.

Linker
20. travanj 2024 03:08