Ilustracija
 Jonathan NACKSTRAND / AFP
KAŽE DA NEMA PROBLEMA

NOGOMETAŠ PRIZNAO DA JE ZADAVIO SINA, PRIJETI MU DOŽIVOTNI ZATVOR! Doveli su ga u bolnicu zbog korone: 'Kada je prestao disati, podigao sam jastuk...'

Piše: Jutarnji ListObjavljeno: 10. svibanj 2020. 17:13

Stravičan zločin dogodio se u Turskoj. Nogometaš tamošnjeg niželigaša Burse, dotični 32-godišnji Tsevher Toktash priznao je da je na spavanju - ubio svog petogodišnjeg sina.

Primljen je dječak u lokalnu bolnicu gdje mu je dijagnosticiran koronavirus, a preminuo je dva sata nakon toga i to u prisutstvu oca. Iako liječnici potvrđuju da je preminuo od respiratornih problema, uzrok smrti nije korona nego očevo nedjelo.

Poslije 11 dana od tog zločina, nogometaš je došao u policijsku stanicu i priznao kako je zadavio vlastitog sina.

- Stavio sam jastuk na lice svog sina koji je ležao na leđima. Oko 15 minuta sam pritiskao jastuk bez podizanja, dok se moj sin cijelo vrijeme borio. Kad je prestao disati, podigao sam jastuk. Tada sam vikao doktorima da mi pomognu kako bih odbacio bilo kakve sumnje - rekao je nogometaš u ispovijesti policajcima.

Nikome nije jasno zašto bi netko ubio bespomoćno dijete od pet godina, a Toktash kaže kako ga uopće nije volio.

- Nikada nisam volio svog najmlađeg sina od njegovog rođenja. Ne znam zašto ga ne volim. Jedini razlog zašto sam ga ubio je taj što ga nisam volio, ali nemam mentalnih problema.

Linker
19. travanj 2024 23:10