StoryEditor
 TT News Agency/Johan Nilsson/via REUTERS
KAKVA ČAST

NOGOMETNO BOŽANSTVO DOBILO JE - SPOMENIK! 'Sad kad smo na svijetu nas dvojica, bit će to ugodnije mjesto za život. Ali i opasnije!'

Autor: Sportske novostiObjavljeno: 08. listopad 2019. 23:16

Zlatan Ibrahimović opjevani je nogometni junak našeg doba. Kakve je sve golove zabijao, kakve poteze priređivao publici diljem svijeta... Gdje god je igrao ostavio je trag, a sad je odlučio ostaviti i onaj pravi, fizički...

U njegovom rodnom gradu, švedskom Malmou osvanuo je njegov - spomenik. Ni više ni manje, u prirodnoj veličini. Ibrino slavlje u svakom će trenutku građane činiti ponosnima na njegov lik i djelo.

Na predstavljanju svog spomenika bilo je zanimljivo čuti što će reći negdašnji švedski reprezentativac i aktualni napadač američkog LA Galaxyja.

- Jako sam zadovoljan i sretan. Ovo će ostaviti trag, ovo je nešto što će ostati zauvijek. Sad kad su na svijetu dva Ibrahimovića, to će biti bolje mjesto za život. Ali i opasnije - našalio se Ibra koji je dometnuo da sada uz "originalnog" postoji i onaj Ibrahimović koji će živjeti zauvijek.

Iako ima 38 godina, još uvijek nije isključeno da bi se mogao vratiti primjerice, u Serie A. Njegovom bivšem klubu Milanu ne ide dobro, a i za njih je imao savjet.

- Još uvijek bih mogao napraviti razliku u Italiji, u to sam sto posto uvjeren. I ne samo u Italiji. Znam da bih bio bolji od igrača koji su sada u Serie A. Tko zna? Moj ugovor u MLS-u ističe u prosincu, a onda ćemo vidjeti što i kako dalje - veli Ibrahimović.

- Tužno je to u kakvom je stanju AC Milan. To je običavao biti klub iz samog vrha talijanskog nogometa. Moraju investirati još novca inače će do kraja potonuti. Ne možeš dobiti kvalitetu besplatno - u svom stilu će švedski nogometaš.

Linker
17. lipanj 2020 05:50