kraljica reciklaže

Kate Middleton pokazuje božićni duh: Ovim kaputom je ponovno dokazala da za dobar stil nije potrebno puno

Vojvotkinja je sa suprugom krenula u turu Velikom Britanijom, a za tu prigodu je odjenula već viđeni komad koji je idealan za ovo blagdansko vrijeme.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea jučer su se ukrcali u kraljevski vlak te krenuli na trodnevnu turneju Velikom Britanijom. Kraljevski par zamolio je pop zvijezdu 80-ih Shakin 'Stevensa da izvede svoj svečani hit "Sretan Božić Svima" za radnike u transportu na londonskoj stanici Euston jer su im zahvalili što su održavali vlakove tijekom pandemije koronavirusa.

image
Princ William i Kate Middleton ukrcali su se na kraljevski vlak za trodnevnu turu Velikom Britanijom.
POOL/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Sva pažnja je, naravno, bila usmjerena u Kate Middleton koja obožava božićno vrijeme te je jedva dočekala kada će odjećom pokazati da je spremna za blagdane. I ovoga puta odjenula je nešto što je već prije nosila - maslinasto zeleni kaput s potpisom jednog od svojih omiljenih dizajnera, Alexandra McQueena, koji je dizajnirao njezinu vjenčanicu.

Kate smo u ovom military kaputu mogli već vidjeti u siječnju ove godine u prvom službenom pojavljivanju u javnosti s princom Williamom. Kate je očito s namjerom odjenula ovaj kaput sada u prosincu, možda kako bi "zaključila" ovu neizvjesnu i po mnogo čemu tešku godinu.

Iako u siječnju nije imala nikakve upečatljive modne dodatke, sada je dodala karirani šal koji odiše pravim blagdanskim štihom zbog tradicionalnih božićnih boja - crvene i zelene. Naravno, tu je bila i zaštitna maska od koje se ona i princ William nisu odvajali. Dok je William nosio klasičnu medicinsku masku, Kate je pazila i na taj detalj pa je njezina bila s uzorkom crvenog cvijeća te se bojom uklopila u cijeli outfit.

Uz šal i masku nosila je elegantne crne rukavice, njezine poznate crne visoke čizme i malu kožnatu torbicu s ručkom. Ovaj stajling naizgled je vrlo jednostavan, ali Kate njime pokazuje da nije potrebno puno za dobar look te da, bez obzira na to što je pripadnica kraljevske obitelji, ne mora u svakom pojavljivanju u javnosti uvijek nositi potpuno nove krpice. Time pokazuje svoju skromnost i štedljivost, što je definitivno odlika buduće kraljice.

Linker
17. travanj 2024 21:54