Lionel Messi
 LOIC VENANCE Afp
PREKINUO JE ŠUTNJU

Ovo je intervju kojeg je čekao cijeli svijet! Messi: ‘Nisam pogriješio kada sam prešao u PSG‘

U izdanju časopisa France Football za listopad bit će objavljen veliki razgovor s Argentincem.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. listopad 2021. 12:20

Konačno, šutnja je prekinuta. To jest, bit će službeno prekinuta ove subote kada će na francuskom tržištu izaći novi broj najpopularnijeg nogometnog mjesečnika, France Footballa. Magazin pod čijim se patronatom već godinama dodjeljuje nagrada Ballon d'Or dobio je priliku prvi otvoreno porazgovarati s Lionelom Messijem nakon njegova prelaska iz Barcelone u redove PSG-a. Messi je šutnju odlučio prekinuti sam.

Argentinac je ovog ljeta nakon isteka ugovora s Barcelonom odlučio potpisati dvogodišnju suradnju s francuskim "dream teamom". Tamo se priključio velikim imenima poput Neymara i Kyliana Mbappea, s kojima tvori fantastični napadački tercet. Barcelona od njegova odlaska nije uprihodovala baš ništa, a evo što je rekao u tom ekskluzivnom intervjuu France Footballu:

- Nisam pogriješio kada sam otišao u PSG - objavljeno je na naslovnici subotnjeg izdanja. Ostatak ćemo dakle, vidjeti i pročitati tek za dva dana.

Nedavno je Messijev bivši klupski kolega Luis Suarez u intervjuu za katalonski sport podvukao da je Messi zaista do kraja karijere htio ostati u Barci.

- Rekao mi je da će završiti s nogometnom pričom upravo u Barceloni. To je oduvijek i htio. Ali, situacija se mijenjala iz sata u sat, a Barca ga na kraju nije zadržala.

Linker
19. travanj 2024 10:49