Suzy Cortez

 Screenshot: Instagram
VRUĆA ISPOVIJEST

FOTO: Ovo je seks-bomba koja je razorila brak Shakire i Piquea!? ‘Sad sam odlučila, reći ću baš sve...‘

‘Jedini igrači Barce koji mi nikad ništa nisu poslali bili su Messi i Coutinho. Oni poštuju svoje žene‘.
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 05. lipanj 2022. 09:20

Shakira (45) i njen 10 godina mlađi partner Gerard Pique, stoper Barcelone, zajedno su bili od 2011. godine.

Imaju i dvoje djece, ali nikad nisu stupili u brak. Ovih dana mediji diljem svijeta izvijestili su o prekidu dugogodišnje veze, a razlog tome je, kako su pisali tabloidi, bila Piqueova nevjera.

- Žao nam je što moramo potvrditi da se rastajemo. Radi dobrobiti naše djece, koja su nam prioritet, želimo poštivanje naše privatnosti – napisali su Shakira i Pique u zajedničkom priopćenju.

image

Shakira i Gerard Pique

GABRIEL BOUYS Afp

Iako se kao moguća partnerica nogometaša Barcelone u nekim medijima navodila majka njegovog mladog suigrača Gavija, većina izvješća sugerirala je da se radi o jednoj mladoj, 20-godišnjoj hostesi.

image
Screenshot: Instagram

Naravno, u ovakvim prilikama postoje mnogi koji traže svoj komadić slave i medijske pozornosti. Tako se španjolskim tabloidima javila 'poznata' navijačica Barcelone Suzy Cortez.

Ona tvrdi da je Pique i prije bio 'nestašan' te da je od njega često dobivala neprimjerene poruke, ali je dosad šutjela iz poštovanja prema Shakiri.

image
Screenshot: Instagram

- On je bio taj koji mi je poslao izravniju poruku. Jedini igrači Barce koji mi nikad ništa nisu poslali bili su Messi i Coutinho. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene. Shakira ovo nije zaslužila – izjavila je Suzy Cortez za El Diario NY.

Kazala je kako je Pique dobio njen broj od svog prijatelja, bivšeg predsjednika Barcelone Sandra Rosella.

image
Screenshot: Instagram

- Interesiralo ga je kad ću se iz Brazila vratiti u Europu, uvijek me pitao za stražnjicu, zanimalo ga je koliko mi je velika, a smetalo mu je i što Messi dobiva toliko pažnje od mene – dodala je Suzy.

Inače, Shakira je u Španjolskoj optužena za poreznu prijevaru, navodno je 'zamračila' 14,5 milijuna eura poreza. Nisu ovo baš najsretniji dani za popularnu kolumbijsku pjevačicu...

Linker
11. travanj 2024 12:12