DAMIR KRAJAC Cropix
ČEKA NA DEBI

Perišić oduševio Nizozemce, uspoređuju ga sa Srbinom: ‘Takvi igrači su neophodni za momčad‘

‘Svi u PSV-u su oduševljeni njegovom fizičkom spremom‘, piše Voetbal International
Piše: SDObjavljeno: 26. rujan 2024. 10:49

Ivan Perišić prošlog tjedna predstavljen je kao novi nogometaš nizozemskog PSV-a. Došao je kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s Hajdukom, a sa PSV-om je potpisao do lipnja 2025. godine, piše Slobodna Dalmacija.

PSV-ov trener Peter Bosz oduševljen je dolaskom hrvatskog krilnog nogometaša, njegova poruka bila je jasna.

- Njegov pobjednički mentalitet me impresionirao. Drugi dečki bi trebali gledati Ivana i učiti od njega. On pokazuje što je potrebno da dođete do vrha - izjavio je Bosz.

image
MARIN FRANOV Cropix

Perišić još nije debitirao za PSV, hrvatski reprezentativac prve minute u novom klubu mogao bi dobiti u subotu protiv Willem II u sedmom kolu nizozemske Eredivisie.

Nizozemski mediji posvetili su tekst Perišiću, novinar Voetbal Internationala Marc Timmer napisao je:

- Svi u PSV-u su oduševljeni njegovom fizičkom spremom. Odmah je izrazio želju da trenira s rezervnim sastavom, dobio je dozvolu i odmah se priključio treninzima. Sam je inzistirao, želio je biti dio momčadi. Perišić ima ogromno iskustvo i posvećen je sportu na visokoj razini, baš kao što je to bio Dušan Tadić u Ajaxu. Takvi igrači su neophodni za momčad. Sve još mora potvrditi na travnjaku, ali uvjeren sam da će se to uskoro dogoditi.

Perišić je u nedavnom razgovoru s nizozemskim novinarima otkrio kako ga je prije PSV-a kontaktirao njihov najveći rival.

- Ajax mi je prišao prije deset dana, ali sam sretan što sam završio ovdje u PSV-u. Zašto su propali moji pregovori s Ajaxom? To morate pitati njih - rekao je Perišić.

Linker
26. rujan 2024 11:58