Detalj s dvoboja Rudeša i Dinama
 DAMIR KRAJAC/CROPIX
NESVAKIDAŠNJI POTEZ

Po napadača na - Facebook! Hrvatski drugoligaš pojačanja traži na društvenim mrežama

Nakon pjevača i kuhara iz talent-showova, sada će se moći prijaviti i za nogometaša.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. prosinac 2020. 18:43

O vremena, o ljudi! Došli smo do trenutka u kojem neki hrvatski nogometni klub traži igrača preko društvenih mreža. Nakon pjevača i kuhara iz talent-show programa, sljedeća kategorija na slobodnom tržištu su valjda, sportaši. Počevši od nogometa, jer od najvažnije sporedne stvari na svijetu sve kreće.

Drugoligaš, dakle ne neki striktno amaterski klub iz Hrvatske, koja je još uvijek zemlja svjetskih nogometnih doprvaka traži klub preko Facebooka. I to, klub iz Zagreba, klub koji je praktički jučer protiv velikog Dinama igrao utakmicu osmine finala domaćeg nogometnog kupa. Dakle, riječ je o Rudešu, koji je do prije dvije sezone i sam bio član Prve HNL.

Momčad trenera Marija Carevića ne igra loše. Prije poraza u navedenom dvoboju s Modrima, imali su čak 11 utakmica bez poraza. Ali, očito im nedostaje kvalitete u ofanzivnoj trećini na terenu pa su se odlučili na nesvakidašnji potez. Ovo je njihov oglas:

- NK Rudeš je visoko postavio svoje ambicije u nastavku sezone! Ukoliko si seniorski nogometaš koji pokriva poziciju napadača, krilnog napadača i prednjeg veznog i smatraš da si dovoljno kvalitetan da budeš dio naše ambicije pošalji svoj životopis i video materijal na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i postani totalno drukčiji od drugih - stoji u objavi zagrebačkog kluba.

Linker
23. travanj 2024 19:35