URNEBESNO

VIDEO: Što točno rade ovi psi i mačke? Ne znamo što im je namjera, ali sve su nas dobro nasmijali

Mnogo je smiješnih prizora: od pasa koji pokušavaju pojesti kost naslikanu na dnu zdjelice za vodu, preko mačaka do srna

Ilustracija

 Ardea.com/Jean-michel Labat/Ardea/Profimedia

Svi znamo koliko šašavi i zabavni naši ljubimci mogu biti. Njihove vragolije nas često nasmiju, a na TikToku sve je puno kratkih snimki šašavih poteza pasa i mačaka. Sve te snimke imaju samo jednu svrhu: dobro nasmijati sve one koje ih gledaju. Video koji smo pronašli oduševio je mnoge korisnike te mreže, koji su se dobro nasmijali gledajući vragolije životinja.

Vidimo u njemu niz zabavnih prizora. Od psa koji pokušava pojesti kost naslikanu na dnu svoje zdjelice za vodu, preko mački koje ne daju svojim vlasnicima da rade, pa do srna koje skakuću uz seoski put. Ovaj video spoj je niza kraćih snimki raznih autora i zaista obiluje zabavnim prizorima.

Činjenica je da nas zapravo malo tko na svijetu može nasmijati kao što to životinje mogu. Na snimkama je mnogo toga moguće režirati, no svi koji su ikad pokušali životinje motivirati da nešto naprave znaju koliko je to težak posao. Posebno ih je nemoguće nagovoriti da izvedu nešto spontano i urnebesno smiješno, jer je to uvijek isključivo trenutna inspiracija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 17:13