StoryEditor
 LLUIS GENE
TVRDI ‘SPORT‘

Ponuda kakvu svijet nogometa još nije vidio! Messi će ostvariti svoj san i zarađivati nestvarne novce

Ostaje za vidjeti kako će se Argentinac izvuči iz ugovora s Barcom na čiju je stranu stala Primera
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. rujan 2020. 08:23

Još uvijek traje trakavica oko odlaska Lea Messija s Nou Campa. Jedan od najboljih nogometaša svih vremena odlučan je u svojoj namjeri da napusti Katalonce nakon 19 godina, a ako je za vjerovati stranim medijima, prvi kandidat za njegovo dovođenje je Manchester City.

Katalonski 'Sport' tvrdi kako su 'građani' pripremili 600 milijuna eura za Argentinca koje će pospremiti u džep u idućih pet sezona. Prve tri bi trebao odraditi na Etihadu, a potom bi se trebao zaputiti prema New Yorku i MLS ligi.

Messi bi tako ostvario i želju da se okuša u SAD-u o čemu već godinama priča u svojoj rodnoj zemlji. Iako je i sada najplaćaniji nogometaš svijeta s godišnjim prihodom od oko 50 milijuna eura, Messi bi ovim vrtoglavim ugovorom prestigao sam sebe i to za pozamašnu svotu.

image
JOSEP LAGO

Ostaje za vidjeti kako će se stvar rasplesti i kako će se Argentinac izvuči iz ugovora s Barcelonom na čiju je stranu stalo i vodstvo Primere. Već danas bi se moglo puno toga znati nakon što njegov otac Jorge obavi razgovor s čelnicima Blaugrane i prvim čovjekom Bartomeuom.

Linker
09. rujan 2020 08:32