SLATKI BLAGDANI

Kroštula predstavila panettone u tri neodoljive varijante, a znamo i gdje ih možete kupiti

 Better Bread By Kroštula Facebook
Napokon su pronašli savršenu recepturu pa putem društvenih mreža najavili novitete...

Ekipa iz pekarnice Kroštula ovih je dana na društvenim mrežama predstavila svoj panettone u tri varijante – s kandiranim voćem, pistacijama i višnjama te s čokoladom te, još važnije, najavila pokretanje web shopa. Zavirili smo na njihovu stranicu pa otkrili kako svoj panettone sada dostavljaju diljem Hrvatske, a cijena svih navedenih okusa je 130 kuna.

"Agonija i ekstaza. Tim riječima bi najlakše opisao našu potjeru za dobrim panettoneom. Vjerujem da ste vec naletili na puno informacija o satima i danima fermentacije, udjelima maslaca i žumanjaka i sličnim statistikama. U pravilu su recepture i procedure svima slične, razlike su u detaljima. Mi smo konacno te detalje dotjerali do zadovoljavajuće mjere i sa guštom puštamo u prodaju našeg kralja pekarstva", napisali su na Instagramu.

Kroštulin panettone ručno se proizvodi od prirodnog kvasca, teži 650 grama i, kako napominju na svojoj stranici, može trajati i do mjesec dana. Osim na web shopu, njihov panettone od 9. prosinca moći će se kupiti i na nekoliko fizičkih lokacija diljem zemlje. Tako ga u Zagrebu možete pronaći u slastičarnici Pierre i MIVA galeriji vina, u Opatiji u Romero Bread&Burger baru, zatim u Kroštuli u Pakoštanima, šibenskoj Pupi by Pelegrini, u splitskim Oš Kolaču i Kava Family te u Dubrovniku u Lokalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 01:00