StoryEditor
Bruno Fernandes
 TWITTER
VIRALNA FOTOGRAFIJA

Foto: Prepoznajete li ga? Ovako je izgledao prije 8 godina, a danas je jedan od najboljih veznjaka Europe

Od 2012. godine kada je iz Boaviste prešao u Novaru puno se toga promijenilo.
Autor: Sportske novostiObjavljeno: 07. srpanj 2020. 17:54

Fotografije nekih nogometaša iz njihove rane mladosti mogu biti zabavan materijal za ukras priče o njihovom velikom talentu. Jedan od takvih sasvim je sigurno i 25-godišnji Bruno Fernandes. Zvijezda Manchester Uniteda zbog koje klub s Old Trafforda igra sve bolje zanimljiv je sadržaj novinarima i zbog jedne fotografije iz prošlosti.

Bilo je to 2012. godine kad je tada 18-godišnji veznjak iz Boaviste preselio u omladinski pogon talijanskog kluba Novare. Tada je cijena tog transfera iznosila sitnih 40 tisuća eura, a fotografija s njegovog predstavljanja opet je postala viralna.

Fernandes se dugo zadržao u Italiji gdje je nosio dresove Udinesea i Sampdorije, ne bi li ga iz njegove domovine ponovo vratili u redove Sportinga, u ljeto 2017. godine nakon sjajnog nastupa na Euru za igrače do 21 godine. Naravno, njegova avantura u Lisabonu trajala je do posljednjih dana ovozimskog prijelaznog roka kada je za 80 milijuna (55 plus razni bonusi) prešao na Old Trafford.

Prethodno je upisao 137 utakmica, 63 gola i 52 asistencije u dresu Sportinga, što je sjajan učinak koji ga je vinuo do neslućenih visina, a sa sjajnim igrama nastavio je i pod ravnanjem Olea Gunnara Solskjaera. Za United je do danas u svim natjecanjima odigrao 14 utakmica i postigao sedam pogodaka i pridodao šest asistencija

Danas je na vrhu, a po fotografiji s potpisa za Novaru iz 2012. godine, teško da bi ga itko prepoznao.

Linker
07. srpanj 2020 17:54