ALBERTO PIZZOLI AFP
ŠVEĐANINU SE TO NEĆE SVIDJETI

PROCURILO IZ SVLAČIONICE: O ZLATANU IBRAHIMOVIĆU OTKRILI SAMO NAJGORE 'Rekli su mi stvari koje su jako škakljive i privatne...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. travanj 2020. 15:28

Zlatan Ibrahimović ostavio je dubok dojam u dvije sezone koje je odigrao u dresu Los Angeles Galaxyja, ali istovremeno očito nije ostavio dobar dojam na svoje suigrače.

Nedavno je Joao Pedro pričao kako je švedski nogometaš bio jako bahat prema suigračima, a Emiliano Insua, inače novi igrač LA Galaxyja, rekao je kako Ibrahimović nije baš bio omiljen u svlačionici.

Argentinski branič stigao je u Galaxy iz Stuttgarta u siječnju ove godine kada je Ibrahimović već potpisao za Milan, ali je otkrio što su mu rekli novi suigrači.

STUTTGART, GERMANY - SEPTEMBER 02: Emiliano Insua of VfB Stuttgart controls the ball during the Second Bundesliga match between VfB Stuttgart and VfL Bochum 1848 at Mercedes-Benz Arena on September 02, 2019 in Stuttgart, Germany. (Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)
Hangst/Bongarts/Getty Images
Emiliano Insua

"Rekli su mi da nije baš najbolji suigrač i da je zato i otišao. Koa nogometaš je jako dobar, ali kako su mi rekli, prema suigračima je bio baš loš", otkrio je Insua za jednu argentinsku radio-postaju.

"Ja ga osobno ne poznajem, ali znam da je čudan. Kada sam stigao u Galaxy suigrači su mi ispričali neke stvari koje su poprilično škakljive i osobne. Ali ne bi bilo u redu da pričam o nekome koga ne poznajem i s kime se nisam družio", zaključio je Insua.

Ibrahimović je za LA Galaxy zabio 52 gola u 56 nastupa za klub, a sebe je prozvao najboljim igračem u povijesti MLS-a.

Linker
19. travanj 2024 07:25