RONNY HARTMANN Afp
JUNAK SEVILLE

Rakitić u ‘vrlo čudnoj utakmici‘ preuzeo odgovornost i rastužio Nijemce: ‘Nisam smio promašiti‘

Hrvatski nogometaš prokomentirao je važan bod s gostovanja kod Wolfsburga
Piše: SNObjavljeno: 30. rujan 2021. 07:41

U susretu G skupine Lige prvaka Wolfsburg i Sevilla odigrali su 1-1. Domaćin je poveo u 48. minuti golom Renata Steffena, a za goste je pogodak zabio hrvatski nogometaš Ivan Rakitić.

Raketa je zatresao mrežu iz kaznenog udarca u 87. minuti, odnosno dvije minute nakon što je Wolfsburg zbog drugog žutog kartona ostao bez Joshue Guilavoguija.

Od svih igrača Seville, nakon utakmice je Rakitić bio taj koji je posljednji prokomentirao ovaj susret te istaknuo koliko je važan bio njegov pogodak.

image
Rakitić izvodi jedanaesterac
RONNY HARTMANN Afp

"Nisam smio promašiti, ovaj bod je vrlo važan u našoj borbi za prolazak skupine. Bila je to jedna vrlo čudna utakmica, ali borili smo se do kraja i čak došli blizu novog pogotka. No, Liga prvaka je vrlo teško natjecanje i prisiljeni smo učiti na vlastitim pogreškama i samim time početi pobjeđivati. Šteta je što nismo došli od pobjede, naporno smo za to radili... Možda nam za bolju kontrolu utakmice treba više strpljenja. Nisu oni radili prevelik pritisak, a bod u gostima je dobra stvar. Pored toga, moramo pobjeđivati kod kuće", izjavio je Rakitić pa prokomentirao činjenicu da njegovi suigrači baš i nisu bili najzadovoljniji nakon utakmice.

"Možda bod ne zvuči toliko dobro, ali zabili smo kasni pogodak pa to i nije loša stvar. Htjeli smo pobijediti teškog protivnika, ali nismo uspjeli. Sve u svemu, ponosan sam i sretan s pristupom ove momčadi. Moramo samouvjereno nastaviti prema dalje", zaključio je hrvatski nogometaš koji je, spomenimo, na teren ušao u 52. minuti.

Na ljestvici u ovoj skupini vodi Salzburg s četiri boda, Sevilla i Wolfsburg imaju po dva boda, a Lille je na začelju s jednim bodom.

Pogodak Rakitića pogledajte OVDJE.

Linker
16. travanj 2024 16:22