Leopold Luque pravda se da nikako nije kriv...
 YOUTUBE/SCREENSHOT
TOTALNO SE SLOMIO

Rasplakao se liječnik kojeg optužuju da je ubio Maradonu: ‘Izbacio me iz kuće, ali nisam htio otići!‘

"Kad se razbolio, bio je dosta nezgodan. Nije htio pričati ni s kćerima. Kad me tjerao, nisam se dao"
Piše: SNObjavljeno: 30. studeni 2020. 10:20

Nekoliko desetaka službenika istražuje potencijalno ubojstvo iz nehaja, češljaju se svi detalji vezano uz okolnosti Maradonine smrti, a prvi na meti su oni koji su mu ne tako davno i spasili život - njehov liječnički tim.

A na čelu tog tima je Leopold Luque koji je također na meti istražitelja. Nakon što mu je policija pretresla kuću (!), pozvao je novinare u svoj dom i otvorio im se...

"Nemam si što zamjeriti. Volio sam Diega i sve sam radio mu bude bolje, samo sam mu ja ostao. Nisam odgovoran za to što se dogodilo, ponosan sam na sve što sam napravio za Diega i njegovu obitelj.", rekao je.

Otkrio je da je bilo problema u njihovim odnosima nedavno...

"Kad se razbolio, bio je dosta nezgodan. U četvrtak me izbacio iz kuće i izvrijeđao. Nije htio pričati ni s kćerima. Kad me tjerao, nisam htio otići, rekao sam mu da neću otići dok se ne ustane iz kreveta. Uspio sam ga podići i onda sam morao otići.", rekao je i dodaje:

"Srčani udar je nešto što se moglo dogoditi takvom pacijentu, potpuno je normalno da tako umro netko tko ima povijest bolesti kakvu je Diego imao".

Na kraju se slomio pred kamerama i pustio suze...

"Znam da se sad traži krv, ali ja nisam smrt za ništa. Jedino što sam skrivio je što sam ga volio. Na raspolaganju sam svim tijelima koja me žele istraživati, nemam što skrivati.", zaključio je.

Linker
11. kolovoz 2022 17:25